Kitesurf Noord Holland

Kitesurfen in Noord Holland doe je natuurlijk op de nummer één locatie van Noord Holland, 4Wind kitesurfles op het strand van Castricum! Kitesurf Noord Holland centraal gelegen op nog geen 20 minuten van Haarlem, Alkmaar en Amsterdam.

De nummer één kitesurf Noord Holland locatie op het strand van Castricum aan zee! Sinds 2014 zijn wij met ons watersportcentrum te vinden aan de prachtige Noord Holland kust. Castricum wordt steeds populairder en steeds meer kitesurfers ontdekken deze te gekke plek aan de Noordzee.
Parkeren doe je op de zeer ruime parkeerplaats direct aan het strand in de duinen gelegen voor €6,50 per dag! Vanaf hier loop je direct het strand op. 

Voor ons watersportcentrum hebben we tot Wijk aan Zee alle ruimte om te kitesurfen, en dit leren wij jou met alle plezier en enthousiasme. Ben jij klaar voor je kitesurfles? Met kitesurfen helpen we je graag op weg! Kijk snel bij kitesurf lespakketten en hopelijk zien we elkaar snel op het strand.

Niet alleen voor kitesurf Noord Holland kun je bij ons terecht, maar ook voor onder andere de leukste bedrijfsuitjes en groepsactiviteiten! Liever een keer proberen of Suppen iets voor je is? Huur een SUP-board en ontdek het zelf! 

Wil je meer leuke dingen lezen over het kitesurfen?

Lees onze Kennisbank

 • De beste instructeurs
  De beste instructeurs

  Ronald en Sander zijn beide IKO gecertificeerd en hebben jarenlange ervaring.

 • Veilige kitesurf lessen
  Veilige kitesurf lessen

  Het beste en veiligste kitesurf materiaal om jou als cursist goed les te kunnen geven.

 • Het beste materiaal
  Het beste materiaal

  Wij maken gebruik van het beste materiaal wat er momenteel op de markt is: Duotone Kiteboarding en ION.

 • Eerlijk kitesurf advies
  Eerlijk kitesurf advies

  Onze instructeurs geven eerlijk antwoord op al je vragen. Van het niveau dat je hebt, tot het bepalen van de juiste windrichting of materiaal.

Klaar voor je eerste kitesurfles?

Boek nu