4Wind Dakhla - progression camp

It’s time for some progression!

Ook dit jaar gaan we terug naar het vlakwaterparadijs voor het voorjaar; Dakhla!

Onze coaches gaan hier samen met alle deelnemers aan de slag om te zorgen dat iedereen een mooie start van het nieuwe seizoen kan maken. 

Weer lekker beginnen zodra de kites uit de winterstop komen en probeer je al een tijdje die ene sprong, een backroll of ben je al lekker aan het freestylen maar mis je net die ene tip? Ga met ons mee.. Jouw coach geeft 4x per week intensieve coaching, progressie gegarandeerd! 

Tijdens deze 7 daagse trip, krijg je 4 middagen intensieve begeleiding. Naast dat we in het begin een persoonlijk progressie plan opstellen, krijg je tips op het strand over je gear en de veiligheid, gaan we in kleine groepjes het water op en filmen we je tijdens het kiten zodat we dit samen kunnen analyseren in de avonduren. We doen tijdens deze week echt alles om de gestelde doelen te behalen, veel uren samen op het water te staan en natuurlijk zijn gezelligheid en een leuke groep ook inbegrepen.

Ben je net begonnen en lijkt dit een ver van je bed show? Geen zorgen, we hebben ook een groep die aan de slag gaat met de perfecte waterstart, hoogte lopen, transities en wie weet zelfs je eerste sprong, ieder niveau is welkom in onze clinics. Toch nog een lesje nodig? Ook dit kan, bij een van onze IKO gecertificeerde leraren. 
Naast het vele kiten, gaan we wakeboarden aan de kabel, maken we een mooie downwinder naar de white dunes, laten we je kennis maken met de echte marokaanse keuken en als de wind in de ochtend nog even slaapt pakken we de SUP of Surf boards voor een fijne sessie.

We verblijven in mooie houten bungalows die uitkijken over de lagoon en van alle gemakken voorzien zijn. Simpel, maar schoon, netjes en inclusief je eigen badkamer. Naast zand, wind en zon is er helemaal niets om ons heen, dus naast het vele kitesurfen is dit de ideale omgeving om eens even helemaal niks te doen, behalve te ontspannen, genieten van je rust en in de avonduren met een biertje sterren te kijken. 

Ontbijt, lunch en diner zijn bij de prijs inbegrepen en als je in de avonduren nog energie over hebt, zorgt de DJ voor een lekker deuntje aan de waterkant bar.
Do we need to say more? Pak je kitespullen, al je goede voornemens en een flinke dosis energie in en ga met ons mee voor een perfecte start van je 2018 kiteseizoen midden in de woestijn van Dakhla. Het is tijd voor progressie en wij hebben er zin in! :) 

Level: beginner / intermediate / advanced

*We hebben 14 plekken beschikbaar om kleine coachings groepen te kunnen garanderen*

 

   
 

LOCATIE

Dakhla

Door velen meer dan eens de perfecte kitebestemming genoemd. Hier vind je de grootste lagoon die de wereld rijk is en even verderop tref je een perfecte wave spot aan. Daarnaast is dit naast Brazilie de meeste windzekere plek ter wereld. Kortom, de perfecte spot voor beginners, freestylers, waveriders en dat allemaal samen op een plek, wat willen we nog meer?

Weersomstandigheden

Als de wind er is, en dat is bijna altijd, dan staat hij ook meteen aan! Vorig jaar voeren we er dagelijks onder een 8 en 11m. De wind begint voorzichtig in de ochtend, maar doet er altijd nog een flink aantal knopen bovenop in de middaguren.

Overdag kun je in je bikini of boardshort het water op, in de namiddag is een shorty of een dun zomerpak (3/2mm) wel zo prettig en doordat de wind ook in de nacht gewoon doorzet adviseren we je zeker om een lekkere trui mee te nemen voor de avond uren, maar natuurlijk bouwen we ook een kampvuur waar je lekker bij kunt opwarmen.

Dakhla Attitude

Onze accommodatie ligt direct aan de lagoon, je rolt dus zo je bungalow uit het strand op. Naast de mooie houten bungalows waar we in verblijven is er een gezellig groot terras / restaurant waar we met z’n allen 3x per dag eten, kun je je spieren opwarmen bij de yoga in de ochtend, een boekje lezen in de mooie lounge bedden of de sessie afsluiten met een biertje uitkijkend over de lagoon ;) Geloof ons, uitkijkend over de lagoon vanuit je bungalow heb je een prachtig uitzicht, zowel bij het opstaan als wanneer je tevreden over je sessies weer gaat slapen.

4Wind kiest voor deze accommodatie vanwege de ligging en vanwege de sfeer. Dakhla Attitude is een gezellig en laagdrempeling kamp met goed eten en de juiste faciliteiten. Een kamp waar iedereen welkom is en de focus ligt op een fijne tijd voor iedereen. Jong, oud, gevorderd of juist een beginner, we nodigen je uit om samen met ons te genieten van de grote hoeveelheid zand, een enorme lagoon en bovenal de gezelligheid van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat. 

We houden uiteraard wel van een goede slaapplek na al die inspanning en daarom hebben we een fijne twee persoons bungalow voor jullie gereserveerd tijdens ons kamp. Comfortabel, met terras, uitzicht over de grote lagoon en voorzien van een eigen sanitair. 

Er is de hele dag een goede wifi verbinding in het restaurant en mocht je toch progressie filmpjes voor de volgende dag willen downloaden vanuit je eigen bungalow, dan kunnen we je helpen aan een 3G USB stick.

al zin om mee te gaan?

Binnenkort meer informatie!

Kiteschool

We werken samen met een zeer uitgebreide IKO gecertificeerde school die van alle gemakken is voorzien zoals je van ons gewend bent. Toch nog een les nodig of geen zin om je gear mee te nemen en liever een huurset? We regelen het graag voor je. 
Daarnaast is er een beveiligde gearopslag voor je en de rescue boot is voor onze klanten ook inbegrepen, mocht er toch onverwacht even iets misgaan. 

Vervoer

Je bent eruit en gaat gezellig met ons mee? Het is heel makkelijk om ons te bereiken! 

Boek je ticket via Royal Air Maroc vanaf AMS, met een korte tussenstop op Casablanca en wij pikken je op op de luchthaven van Dakhla bij aankomst als we al niet gezellig bij je op de vlucht zitten en de voorpret al op Schiphol begint!

Wil je graag wat hulp bij het boeken van je ticket? Geen probleem, mail ons gerust.

  

Datums

De 2018 editie is afgerond, binnenkort meer informatie voor 2019

Datums
PRIJZEN

PRIJZEN

€775,- per persoon inclusief tweepersoons lagoon view bungalow 

PAKKET INCLUSIEF:

 • 7 nachten accommodatie in een tweepersoons Dragon bungalow
 • Dagelijks ontbijt, lunch en uitgebreid Marokkaans diner
 • Intense progressie clinics 4 dagen per week
 • 3x vervoer naar de speedspot
 • Transfers van en naar de luchthaven van Dakhla
 • Downwinder naar the white dunes inclusief begeleidende boot of een Surf dag trip
 • Wakeboard sessie van een uur pp
 • Gear storage & kitecentre facaliteiten
 • 4Wind team 24uur per dag
 • WIFI in het restaurant
 • Boeking & administratie kosten
 • Zon, Gezelligheid, Woestijnzand, een enorme Lagoon en heel veel kitesurfen

EXTRA OPTIES:

 • Upgrade naar een single bungalow € 35,- per persoon per nacht.
 • Kitesurf semi – prive lessen, (min 4 uur €230 / 6uur  €330 / 8uur €420,-) *
 • Kitesurf prive lessen, per uur €70,- (min 4 uur €330 / 6uur  €480 / 8uur €620,-) *
 • Kitesurf materiaal huur, complete set 1 week €220,- *

EXCLUSIEF:

 • Vlucht
 • Andere lokale uitgaven, drankjes en overige activiteiten.

Alleen met ons mee? Geen probleem, de meeste boekers van onze reizen komen over het algemeen alleen. Wij zorgen voor een leuke kamergenoot of je kunt kiezen voor een upgrade als je graag je eigen privacy wilt. 

We hebben 8 reizigers nodig om deze trip door te laten gaan.

* Let op! Voor de lessen en verhuur hanteren we een no wind policy. Mocht het onverwacht niet waaien dan organiseren we vervangende activiteiten (SUP/Surf/wakeboarden).

GALLERIJ

  

  

al zin om mee te gaan?

Binnenkort meer informatie!

 • De beste instructeurs
  De beste instructeurs

  Ronald en Sander zijn beide IKO gecertificeerd en hebben jarenlange ervaring.

 • Veilige kitesurf lessen
  Veilige kitesurf lessen

  Het beste en veiligste kitesurf materiaal om jou als cursist goed les te kunnen geven.

 • Het beste materiaal
  Het beste materiaal

  Wij maken gebruik van het beste materiaal wat er momenteel op de markt is: Duotone Kiteboarding en ION.

 • Eerlijk kitesurf advies
  Eerlijk kitesurf advies

  Onze instructeurs geven eerlijk antwoord op al je vragen. Van het niveau dat je hebt, tot het bepalen van de juiste windrichting of materiaal.

Wil je meer leuke dingen lezen over het kitesurfen?

Lees onze Kennisbank

 • De beste instructeurs
  De beste instructeurs

  Ronald en Sander zijn beide IKO gecertificeerd en hebben jarenlange ervaring.

 • Veilige kitesurf lessen
  Veilige kitesurf lessen

  Het beste en veiligste kitesurf materiaal om jou als cursist goed les te kunnen geven.

 • Het beste materiaal
  Het beste materiaal

  Wij maken gebruik van het beste materiaal wat er momenteel op de markt is: Duotone Kiteboarding en ION.

 • Eerlijk kitesurf advies
  Eerlijk kitesurf advies

  Onze instructeurs geven eerlijk antwoord op al je vragen. Van het niveau dat je hebt, tot het bepalen van de juiste windrichting of materiaal.