Sportieve bedrijfsuitjes bij 4Wind in Castricum.

Een actief bedrijfsuitje organiseren op het strand van Castricum? Bij 4Wind Watersports boek je makkelijk originele uitjes en sportieve bedrijfsuitjes. 4Wind organiseert al jaren de leukste bedrijfsuitjes in noord holland.De mogelijkheden zijn onbeperkt. Wij stellen een programma samen waarin iedereen een onvergetelijke dag beleefd. Een enkele activiteit, een dagdeel of een gehele dag met zelfs een overnachting is allemaal mogelijk. Sportieve bedrijfsuitjes met of zonder lunch en/of diner? Alles kan geregeld worden bij 4Wind Watersports. Wanneer je bij 4Wind een activiteit boekt, kan er gratis gebruik worden gemaakt van onze faciliteiten, zoals sanitaire voorzieningen, loungeruimte en de kantine. Na de sportieve bedrijfsuitjes langer blijven met een overnachting is ook mogelijk. Boek dan een campingplek of huisje op Camping Bakkum, gelegen in de duinen van Castricum aan zee. Een aantal personeelsuitje ideeen zijn:

Van mooi vlak water tot flinke golven, suppen kan bijna altijd!

Lekker golven pakken, stukken paddelen langs de noordzeekust om het eens van de andere kant te bekijken of lekker met een groep, familie of vrienden een challenge maken wie er als eerste die golf pakt of het snelste bij de boei is met zijn supboard!

Niet onbelangrijk, misschien wel de meest intensieve workout voor je lichaam, welke spier gebruik je niet, je core draait overuren vanwege het balanceren en je armen zijn na anderhalf uur een maatje groter!

Naast het kitesurfen en de kitesurflessen bieden wij ook het suppen en de suples aan. Niets lekkerders om even te gaan suppen en de zee in te duiken.. 

Wat is Suppen? 
Van oorsprong is de sport in Hawaii ontstaan. Rond 1960 bedachten een aantal beachboys op Hawaï een goede manier om foto’s te kunnen maken van toeristen in het water; ze gingen op hun surfboards staan en gebruikten een lange peddel om zichzelf op het water voort te bewegen. Ook de surf-instructeurs gebruiken deze techniek om hun cursisten beter in de gaten te houden en instructies te kunnen geven.

Door je core spieren aan te spannen en je concentratie op de horizon te houden zul je zien dat het niet heel lang duurt voordat jij de hele kust af gaat of lekker de golven aan het trotseren bent.

 

Groep: 4 tot 20
Duur: 1,5 uur
Inbegrepen: SUP, peddel, wetsuit en instructeur                                                  
Kosten: Vanaf €14,95 per persoon

Ander uitje in gedachten? Of activiteiten combineren? Geen probleem, neem contact met ons op en samen maken wij er een onvergetelijke dag van!Meer informatie

Hoe ziet een bedrijfsuitje bij 4Wind eruit?

Hoe ziet een bedrijfsuitje bij 4Wind eruit?

Om 13:30 uur ontvangen we jullie bij ons paviljoen op het strand, de koffie en thee staan klaar. Wanneer jullie bijgepraat zijn en klaar zijn voor wat actie gaan we omkleden zodat we om 14:00 uur kunnen starten met de activiteiten. De ene helft van jullie team begint met powerkiten terwijl de andere helft het wetsuit aantrekt en het water in springt voor het SUPpen. Om 15:30 uur wisselen we van activiteit zodat je ook nog wat anders kunt proberen! Als iedereen rond 17:00 uur moe en voldaan neerploft op het strand, starten we de barbecue op en gaan we lekker wat eten klaarmaken! Uiteraard staat het bier dan al koud te wachten. 
* Al deze tijden en activiteiten zijn voorbeelden en we kunnen dit programma aanpassen aan jullie planning en ideeen.

Klaar voor een onvergetelijke dag op het strand met alle collega's?

Meer informatie

Locatie 4Wind bedrijfsuitje

4Wind heeft een groot watersportcentrum genaamd Sports at sea welke van alle gemakken voorzien is, sanitaire voorzieningen, loungeruimte, een kantine en ontspannen sfeer die elke dag tot jullie beschikking is.

Makkelijk bereikbaar
Makkelijk te bereiken, klik hier voor meer informatie over onze locatie. Slechts 20 minuten van Amsterdam.

Locatie 4Wind bedrijfsuitje
 • Passie en betrokkenheid
  Passie en betrokkenheid

  Het is onze grote passie om ervoor te zorgen dat iedereen een te gekke dag op het strand beleefd.

 • Professionele begeleiding
  Professionele begeleiding

  Al onze instructeurs leggen u voor de start van de activiteit graag uit hoe we optimaal van de activiteit kunnen genieten.

 • Veiligheid en verzekering
  Veiligheid en verzekering

  Ook wij willen dat het een leuk, veilig en onvergetelijk personeelsuitje wordt. Tijdens al onze activiteiten staat de veiligheid voorop!

 • Groepen van 10 - 300 personen
  Groepen van 10 - 300 personen

  4Wind organiseert bedrijfsuitjes in noord holland voor groepen van 10 tot 300 personen.

Suppen

Hoewel ik het vrij spannend vond in het begin, namen de instructeurs mijn angst snel weg en heb ik alle activiteiten vol kunnen genieten van de zee, wind en het strand!

Femke Urlings

Meer weten of offerte aanvragen?

Op zoek naar een leuke dag op het strand met het hele team? Kijk snel verder en wij zorgen er samen met jullie voor dat deze dag onvergetelijk wordt. We organiseren graag een onvergetelijk teambuilding uitje voor jullie in Noord-Holland.


Lees verder

Meer weten of offerte aanvragen?

Klaar voor een te gekke dag op het strand? Neem contact op