Sportieve bedrijfsuitjes bij 4Wind in Castricum.

Een actief bedrijfsuitje organiseren op het strand van Castricum? Bij 4Wind Watersports boek je makkelijk originele uitjes en sportieve bedrijfsuitjes. 4Wind organiseert al jaren de leukste bedrijfsuitjes in noord holland.De mogelijkheden zijn onbeperkt. Wij stellen een programma samen waarin iedereen een onvergetelijke dag beleefd. Een enkele activiteit, een dagdeel of een gehele dag met zelfs een overnachting is allemaal mogelijk. Sportieve bedrijfsuitjes met of zonder lunch en/of diner? Alles kan geregeld worden bij 4Wind Watersports. Wanneer je bij 4Wind een activiteit boekt, kan er gratis gebruik worden gemaakt van onze faciliteiten, zoals sanitaire voorzieningen, loungeruimte en de kantine. Na de sportieve bedrijfsuitjes langer blijven met een overnachting is ook mogelijk. Boek dan een campingplek of huisje op Camping Bakkum, gelegen in de duinen van Castricum aan zee. Een aantal personeelsuitje ideeen zijn:

TEST

 

Bij deze activiteit komt het fanatisme bij iedereen naar boven. Een leuke activiteit voor een groep, lekker met je voeten in het zand en snoekduiken maken om alsnog die bal over het net te krijgen en de winst te pakken!

Een veld afhuren, een begeleider bij boeken of een toernooi op laten zetten inclusief scheidsrechters. Alles kan bij 4Wind Watersports!

 

Groep: Vanaf 10 personen
Duur: 1,5 uur
Inbegrepen: Al het materiaal, draaischema, teamindeling en instructeur         
Kosten: Vanaf €14,95 per persoon

Ander uitje in gedachten? Of activiteiten combineren? Geen probleem, neem contact met ons op en samen maken wij er een onvergetelijke dag van!Meer informatie

Hoe ziet een bedrijfsuitje bij 4Wind eruit?

Hoe ziet een bedrijfsuitje bij 4Wind eruit?

Om 13:30 uur ontvangen we jullie bij ons paviljoen op het strand, de koffie en thee staan klaar. Wanneer jullie bijgepraat zijn en klaar zijn voor wat actie gaan we omkleden zodat we om 14:00 uur kunnen starten met de activiteiten. De ene helft van jullie team begint met powerkiten terwijl de andere helft het wetsuit aantrekt en het water in springt voor het SUPpen. Om 15:30 uur wisselen we van activiteit zodat je ook nog wat anders kunt proberen! Als iedereen rond 17:00 uur moe en voldaan neerploft op het strand, starten we de barbecue op en gaan we lekker wat eten klaarmaken! Uiteraard staat het bier dan al koud te wachten. 
* Al deze tijden en activiteiten zijn voorbeelden en we kunnen dit programma aanpassen aan jullie planning en ideeen.

Klaar voor een onvergetelijke dag op het strand met alle collega's?

Meer informatie

Locatie 4Wind bedrijfsuitje

4Wind heeft een groot watersportcentrum genaamd Sports at sea welke van alle gemakken voorzien is, sanitaire voorzieningen, loungeruimte, een kantine en ontspannen sfeer die elke dag tot jullie beschikking is.

Makkelijk bereikbaar
Makkelijk te bereiken, klik hier voor meer informatie over onze locatie. Slechts 20 minuten van Amsterdam.

Locatie 4Wind bedrijfsuitje
 • Passie en betrokkenheid
  Passie en betrokkenheid

  Het is onze grote passie om ervoor te zorgen dat iedereen een te gekke dag op het strand beleefd.

 • Professionele begeleiding
  Professionele begeleiding

  Al onze instructeurs leggen u voor de start van de activiteit graag uit hoe we optimaal van de activiteit kunnen genieten.

 • Veiligheid en verzekering
  Veiligheid en verzekering

  Ook wij willen dat het een leuk, veilig en onvergetelijk personeelsuitje wordt. Tijdens al onze activiteiten staat de veiligheid voorop!

 • Groepen van 10 - 300 personen
  Groepen van 10 - 300 personen

  4Wind organiseert bedrijfsuitjes in noord holland voor groepen van 10 tot 300 personen.

Volleybal

Hoewel ik het vrij spannend vond in het begin, namen de instructeurs mijn angst snel weg en heb ik alle activiteiten vol kunnen genieten van de zee, wind en het strand!

Femke Urlings

Meer weten of offerte aanvragen?

Op zoek naar een leuke dag op het strand met het hele team? Kijk snel verder en wij zorgen er samen met jullie voor dat deze dag onvergetelijk wordt. We organiseren graag een onvergetelijk teambuilding uitje voor jullie in Noord-Holland.


Lees verder

Meer weten of offerte aanvragen?

Klaar voor een te gekke dag op het strand? Neem contact op