Vrijgezellenfeest op het strand bij 4Wind in Castricum

Onvergetelijke vrijgezellenfeest activiteiten organiseren we op het strand! Iedereen op zijn blote voeten in het zand of zelfs in het wetsuit tijdens het Suppen. Bij 4Wind Watersports zit je helemaal goed voor jullie unieke vrijgezellenfeest. Onze sportieve activiteiten maken het een dag om nooit meer te vergeten. Samen met jullie plannen we de dag naar jullie wensen om nog een laatste keer helemaal los te kunnen gaan als vrijgezel! Hebben jullie zelf al ideeen voor de vrijgezellenfeest activiteiten? In overleg combineren we de mooiste activiteiten. Hieronder een aantal vrijgezellenfeest ideeen:

Ander uitje in gedachten? Of activiteiten combineren? Geen probleem, neem contact met ons op en samen maken wij er een onvergetelijke dag van!Meer informatie

Hoe ziet een bedrijfsuitje bij 4Wind eruit?

Hoe ziet een bedrijfsuitje bij 4Wind eruit?

Om 13:30 uur ontvangen we jullie bij ons paviljoen op het strand, de koffie en thee staan klaar. Wanneer jullie bijgepraat zijn en klaar zijn voor wat actie gaan we omkleden zodat we om 14:00 uur kunnen starten met de activiteiten. De ene helft van jullie team begint met powerkiten terwijl de andere helft het wetsuit aantrekt en het water in springt voor het SUPpen. Om 15:30 uur wisselen we van activiteit zodat je ook nog wat anders kunt proberen! Als iedereen rond 17:00 uur moe en voldaan neerploft op het strand, starten we de barbecue op en gaan we lekker wat eten klaarmaken! Uiteraard staat het bier dan al koud te wachten. 
* Al deze tijden en activiteiten zijn voorbeelden en we kunnen dit programma aanpassen aan jullie planning en ideeen.

Locatie 4Wind bedrijfsuitje

4Wind heeft een groot watersportcentrum genaamd Sports at sea welke van alle gemakken voorzien is, sanitaire voorzieningen, loungeruimte, een kantine en ontspannen sfeer die elke dag tot jullie beschikking is.

Makkelijk bereikbaar
Makkelijk te bereiken, klik hier voor meer informatie over onze locatie. Slechts 20 minuten van Amsterdam.

Locatie 4Wind bedrijfsuitje
 • Passie en betrokkenheid
  Passie en betrokkenheid

  Het is onze grote passie om ervoor te zorgen dat iedereen een te gekke dag op het strand beleefd.

 • Professionele begeleiding
  Professionele begeleiding

  Al onze instructeurs leggen u voor de start van de activiteit graag uit hoe we optimaal van de activiteit kunnen genieten.

 • Veiligheid en verzekering
  Veiligheid en verzekering

  Ook wij willen dat het een leuk, veilig en onvergetelijk personeelsuitje wordt. Tijdens al onze activiteiten staat de veiligheid voorop!

 • Groepen van 10 - 300 personen
  Groepen van 10 - 300 personen

  4Wind organiseert bedrijfsuitjes in noord holland voor groepen van 10 tot 300 personen.

Gallery

Hoewel ik het vrij spannend vond in het begin, namen de instructeurs mijn angst snel weg en heb ik alle activiteiten vol kunnen genieten van de zee, wind en het strand!

Femke Urlings

Meer weten of offerte aanvragen?

Bent u op zoek naar een bedrijfsuitje? Wij zorgen er in overleg samen met u voor dat het een te gekke en onvergetelijke dag wordt. Je boekt al een origineel bedrijfsuitje vanaf €14,95 per persoon! Parkeren kost €6,50 voor een gehele dag op een groot parkeerterrein en is gelijk aan de oprit van het strand gelegen.

Offerte aanvragen

*let op kies onder lespakket voor groepsactiviteit

Meer weten of offerte aanvragen?

Klaar voor een te gekke dag op het strand? Neem contact op