5 Redenen waarom je deze zomer moet leren kitesurfen!

1) Je wordt super fit en krijgt een lekker kleurtje zonder dat je het door hebt.

Zonder dat je het merkt ben je je hele kitesurfsessie druk aan het trainen, elke spier in je lichaam wordt gebruikt terwijl je vrij op het water bent! Dus vergeet die sportschool, en dat fitnessabonnement en kom leren kitesurfen.

Daarnaast hoef je niet meer op je handdoekje te liggen bakken, of naar de zonnebank want je krijgt een gezond kleurtje zonder dat je er bij nadenkt!

2) De hele dag bezig in de prachtige natuur

Kitesurfen is een sport voor echte natuurliefhebbers, de hele dag lekker buiten bezig zijn en genieten van de mooiste plekken op de wereld.

Wat is Nederland toch mooi vanaf het water, bekijk ons mooie landje eens van een andere kant. Kitesurfen mag op veel plekken in Nederland, ga ook eens kijken op andere locaties en zie wat voor moois Nederland te bieden heeft.

3) Je eigen mindfulness oefeneningen zonder er bij stil te staan

Je bent tijdens het kitesurfen zo druk met het kitesurfen dat je het werk, de stress en chaos in je leven even vergeet! Mediteren is goed voor je, maar kitesurfen!!…

Zorg er voor dat jij elke dag even je hoofd leegmaakt, zonder er bij stil te staan. Zodra jij op je boardje over het water scheert en de wind door je haren voelt gaan, voel je je meteen weer helemaal lekker in je vel zitten.

4) Omringt worden door fijne, blije mensen

Je maakt veel nieuwe contacten bij het kitesurfen, contacten (toekomstige vrienden?) die allemaal hetzelfde doel hebben: Het meest uit hun kitesurfsessie halen. Iedereen wil zijn hoofd even leeg maken, iedereen wil even knallen op het water, en afsluiten met een praatje op het strand bij het kampvuur tijdens de zonsondergang. We hebben allemaal hetzelfde doel, kom er gezellig bij!

5) Je blijft je grenzen verleggen “de sky is (not) the limit”!

Tijdens het kitesurfen ben je continu je grenzen aan het verleggen, in het begin probeer je de eerste meters te maken en zodra je net lekker gaat wil je een bochtje leren maken. Heb je de transitions onder de knie is het tijd voor je eerste sprong, vlieg je net lekker door de lucht is het al weer tijd voor je eerste backroll en ga zo maar door!
Elke sessie ben jij jezelf aan het pushen en wil je samen met alle andere kitesurfers genieten van wat het kitesurfen je te bieden heeft.

Dus zet die stap en hopelijk zien we ook jou snel op het strand voor jouw kitesurfles!

 • De beste instructeurs
  De beste instructeurs

  Ronald en Sander zijn beide IKO gecertificeerd en hebben jarenlange ervaring.

 • Veilige kitesurf lessen
  Veilige kitesurf lessen

  Het beste en veiligste kitesurf materiaal om jou als cursist goed les te kunnen geven.

 • Het beste materiaal
  Het beste materiaal

  Wij maken gebruik van het beste materiaal wat er momenteel op de markt is: Duotone Kiteboarding en ION.

 • Eerlijk kitesurf advies
  Eerlijk kitesurf advies

  Onze instructeurs geven eerlijk antwoord op al je vragen. Van het niveau dat je hebt, tot het bepalen van de juiste windrichting of materiaal.

Neem alvast eens een kijkje bij onze lespakketten, wat past het best bij jou?

lespakketten