Kitesurfen, daar ben ik toch veel te oud voor????
Daar kunnen wij gelijk volmondig NEE op zeggen.

Wij hebben in onze lessen verschillende leeftijden, de jongste was 10 jaar en de oudste was 66 jaar.

Je bent zo oud als je je voelt en bij 50 zijn we pas op de helft, we hebben veel mails gehad van mensen die achteraf blij waren dat ze de kitesurfcursus gevolgd hebben en ons ook vertellen dat ze anders in het leven staan, geen elektrische fiets bij de fietsenmaker, maar een kitesurfset bij de lokale specialist!
Hierbij een prachtig voorbeeld! Deze man is over de 70 en geniet volop van het kitesurfen.

 

Wij staan ook vaak op strand te praten met een groep kiters waarbij leeftijd helemaal geen rol meer speelt, we hebben allemaal een wetsuit aan en kitesurfen ervaren we allemaal op dezelfde manier op het water en met een board aan je voeten!

Ik ben zelf een fanatieke mountainbiker (in de winter) en daar hoor ik eigenlijk nooit iemand over leeftijd, die gaan nog net zo hard over een parcours heen en vaak moet ik het nog afleggen ook!

Kom het gewoon ervaren, niets mooiers als met je board en je kite over het water heen, je komt op plekken die je nog niet gezien hebt (zwemmend is het te ver) en je ontmoet een groep mensen (kiters) welke allemaal mooie verhalen hebben, die genieten van de wind en die allemaal de gezelligheid op willen zoeken!

We hebben instructeurs van alle leeftijden, fanatiekelingen van 19, 20 jaar tot en met 53 jaar, waarom doen we dit? Om te laten zien dat het voor iedere leeftijd toegankelijk is, dus geef je snel op en misschien over een paar jaar loop je zelf op strand en leer je andere mensen de mooiste sport op aarde!

 

Ro 4wind

 • De beste instructeurs
  De beste instructeurs

  Ronald en Sander zijn beide IKO gecertificeerd en hebben jarenlange ervaring.

 • Veilige kitesurf lessen
  Veilige kitesurf lessen

  Het beste en veiligste kitesurf materiaal om jou als cursist goed les te kunnen geven.

 • Het beste materiaal
  Het beste materiaal

  Wij maken gebruik van het beste materiaal wat er momenteel op de markt is: Duotone Kiteboarding en ION.

 • Eerlijk kitesurf advies
  Eerlijk kitesurf advies

  Onze instructeurs geven eerlijk antwoord op al je vragen. Van het niveau dat je hebt, tot het bepalen van de juiste windrichting of materiaal.

Neem alvast eens een kijkje bij onze lespakketten, wat past het best bij jou?

lespakketten