Meet the team!

In de afgelopen jaren zijn we flink gegroeid als kitesurfschool. We hebben een te gek en fanatiek team om ons heen gevormd. Stuk voor stuk gaan onze instructeurs voor de beste lessen en evenementen!

Tijd om eens iets meer over ze te weten te komen. 

Ronald Glasbergen - eigenaar/hoofdinstructeur

 

Ronald is geboren en getogen aan de Noordwijkse kust. Zijn hele leven woonde hij een paar honderd meter van het strand. Het is dan ook niet gek dat hij altijd op het strand te vinden was. Het begon met een surfplank, maar toen in 2000 het kitesurfen op kwam trok dat zijn volledige aandacht. Vanaf toen draaide het nog maar om 1 ding, de lucht in!

 

Met school had hij niet zo veel, maar zijn grote mond bracht hem waar hij wezen moest. Hij begon in de verkoopbranche, en alles liep op rolletjes. Ronald had echter een hele andere droom, een kitesurfschool. Na vele jaren in de weekenden les te geven op het strand van Noordwijk, wilde hij zijn eigen school. Toen de kans zich voor deed, bedacht hij zich dan ook geen minuut, en hij ging mee in een heel nieuw avontuur! 

Samen met Sander zet hij zich nu 100% in om 4Wind tot een groot succes te maken.

Sander Bos - eigenaar/hoofdinstructeur

Deze krullenbol is geboren en getogen in het mosseldorp van Zeeland, Yerseke. Zijn jeugd is hij doorgerold op zijn skateboard, longboard, snowboard en ieder ander type board wat je kunt bedenken. Tijdens zijn puberjaren op vakantie in Frankrijk leerde hij binnen een dag kitesurfen en had hij in de dagen erna zijn eerste tricks al onder de knie! Een nieuwe verslaving was begonnen. Iedere minuut van zijn vrije tijd staat Sander op zijn kitesurfboard. De droom om ooit in de wereldtour mee te doen, moest hij nog even laten varen. De komende vier jaar moest hij hard werken om zijn opleiding Maritiem Officier te voldoen. Na het behalen van zijn diploma stopte hij deze ver weg, en begon zijn kitesurfavontuur! Brazilië, Kaapverdië, Europa, Marokko en Venezuela werden train-bestemmingen in de winter. Samen met zijn vriendin, zwager en schoonzus ging hij naar Kaapverdie. Hier werd 4Wind geboren! Sindsdien zijn Ronald en Sander hard aan het werk om hun droom verder op te bouwen. Naast 4Wind werd hij in 2013 2e van Nederland bij de freestyle en in de course-race, in 2014 werd hij 3e van Europa bij de freestyle en 3e van Nederland bij de course-race, daarnaast deed hij mee met een aantal wedstrijden in de wereldtour.

Pim van Hedel - kitesurf instructeur

Pim is onze vrolijke Brabander. Heel rustig en beheerst geeft hij kitesurfles. Staat altijd voor je klaar en neemt alle tijd om je het kitesurfen perfect te leren! Pim heeft veel ervaring binnen 4Wind.

Jurriaan van Putten - kitesurf instructeur

Jurriaan is vanaf dag 1 te vinden bij ons in Castricum. Enthousiasteling, meedenkend en brengt het kitesurfe perfect op cursisten over. Naast lesgeven heeft hij al meerdere kitesurf kampioenschappen meegedaan en niet geheel onverdienstelijk. Jurriaan kan lekker freestylen maar is ook niet vies van een flinke stormsessie!

Wessel Slabbers - kitesurf INSTRUCTEUR

Wessel kwam letterlijk en figuurlijk aanwaaien... Een goede instructeur die iets 100x kan uitleggen en dit nogsteeds met het enthousiasme van de 1ste uitleg! Hij komt uit een echte kitesurf-familie en is elke dag op het strand te vinden.

Maroean Mones - reisorganisatie/instructrice

Opgegroeid langs de vele verschillende kusten die de aardbol rijk is en haar hele leven al een enorme water rat is het niet zo raar dat Maroean 2 jaar geleden is begonnen met het organiseren van kitesurfreizen. Daarnaast geeft ze graag kiteles om nog meer mensen gek te maken van deze pracht sport. Helemaal verslaafd brengt ze vrijwel alle dagen aan het strand door en geeft ze vooral veel dames les.

Max van Alphen - kitesurf instructeur

 

Max komt nooit van het water af, mits hij kitesurflessen moet geven. Hij studeert, maar zodra er wind staat blijft zijn plekje in de collegezaal leeg en gaat hij met de Groningse Studenten Kitesurf Vereniging op pad. Hij heeft de stiekeme droom ooit mee te doen aan de RedBull Megaloop Challenge en traint (en crasht) hier hard voor!

 

zomer op het strand

Onze instructeurs zullen komende zomer volop te vinden zijn op het strand van Castricum aan zee! En hopelijk leert een van hun jou zo snel mogelijk kitesurfen!

 • De beste instructeurs
  De beste instructeurs

  Ronald en Sander zijn beide IKO gecertificeerd en hebben jarenlange ervaring.

 • Veilige kitesurf lessen
  Veilige kitesurf lessen

  Het beste en veiligste kitesurf materiaal om jou als cursist goed les te kunnen geven.

 • Het beste materiaal
  Het beste materiaal

  Wij maken gebruik van het beste materiaal wat er momenteel op de markt is: Duotone Kiteboarding en ION.

 • Eerlijk kitesurf advies
  Eerlijk kitesurf advies

  Onze instructeurs geven eerlijk antwoord op al je vragen. Van het niveau dat je hebt, tot het bepalen van de juiste windrichting of materiaal.

Neem alvast eens een kijkje bij onze lespakketten, wat past het best bij jou?

lespakketten