Kitesurfvakanties

Om jullie alvast even weg te laten dromen, elke dag wind, palmbomen, witte stranden die zonder zonnebril niet te bewandelen zijn en kitesurfen in je boardshort of bikini! Deze winter organiseren we 2 reizen naar het mooie Brazilië en Zanzibar!


Brazilië, de plek bij uitstek om hier het kitesurf seizoen te eindigen en in november snel je boardbag in het vliegtuig te schuiven om het seizoen te verlengen en heerlijk te kiten!

Zanzibar, voor de mensen is de winter meestal erg lang en deze gaan we doorbreken om in januari onze tweede kitesurfvakantie te organiseren en wel in het mooie Zanzibar!

Wij hebben de ideale partner gevonden die het samen met ons gaat realiseren! Zij doet nu alle kitesurf reizen voor chicks onder de naam girlzactive! Bij ons is iedereen welkom, man, vrouw en alles wat er tussen zit!  Er wordt niets vergeten om de klant een onbezorgde kitesurfvakantie te geven! Prachtige locaties en er is aan alles gedacht!

Beginner of gevorderd er is voor iedereen wat te beleven, mooie golven of vlak water om je eerste meters te maken! Achtergrond is niet belangrijk, werk wordt niet over gesproken, iedereen is kitesurfer en een prachtige dag met wind en met een biertje de zonsondergang bekijken verslaat alles!


Wil jij de winter doorbreken, je skills naar een ander niveau brengen of nieuwe kitesurfmaten ontmoeten, geef je snel op voor onze kitesurfvakanties en beleef de week, 2 weken of 3 weken van je leven waar je weer maanden op vooruit kan en voor je het weet is het seizoen in Nederland weer begonnen! 

Kijk snel op kitesurfvakanties voor alle informatie en foto's!

 • De beste instructeurs
  De beste instructeurs

  Ronald en Sander zijn beide IKO gecertificeerd en hebben jarenlange ervaring.

 • Veilige kitesurf lessen
  Veilige kitesurf lessen

  Het beste en veiligste kitesurf materiaal om jou als cursist goed les te kunnen geven.

 • Het beste materiaal
  Het beste materiaal

  Wij maken gebruik van het beste materiaal wat er momenteel op de markt is: Duotone Kiteboarding en ION.

 • Eerlijk kitesurf advies
  Eerlijk kitesurf advies

  Onze instructeurs geven eerlijk antwoord op al je vragen. Van het niveau dat je hebt, tot het bepalen van de juiste windrichting of materiaal.

Neem alvast eens een kijkje bij onze lespakketten, wat past het best bij jou?

lespakketten