WOOOW! Al een flinke tijd lopen we met het plan om een gaaf evenement te gaan organiseren op onze mooie locatie in Castricum.
Na veel overleg en brainstormen is het dan eindelijk zo ver. 4Wind gaat het Nederlands Kampioenschap Big Air kitesurfen organiseren!

We zijn momenteel hard bezig met alle voorbereidingen, en inschrijvingen van de beste riders van Nederland stromen al binnen! 

De wedstrijd zal gevaren worden op 1 dag in het weekend tussen 27 augustus en 23 oktober. De reden voor dit grote windraam is dat we genoeg wind nodig hebben om een spectaculair NK te kunnen organiseren. Windkracht 6 of meer om precies te zijn! 

Op www.nk-bigair.nl staat alle informatie over het NK Big Air 2016, ook vind je hier een pagina met alle deelnemers. Hier kun je ze alvast een beetje leren kennen al voor de wedstrijd begint.

De 48 extreemste riders van Nederland zullen het tegen elkaar opnemen in de ultieme strijd! 
Wie maakt de hoogste sprong? Wie maakt de meeste rotaties of doet de mooiste boardoff?! 

Het gaafste event van 2016 voor het publiek. Onze vakjury zal er voor zorgen dat het een eerlijke wedstrijd zal worden en aan het eind van de dag kronen we de allereerste Nederlands kampioen Big Air!

Dankzij onze sponsoren kunnen we er een te gek evenement van maken! 

Check snel www.nk-bigair.nl en like www.facebook.com/nkbigair om op de hoogte te blijven van alle vorderingen van het mooiste kitesurf event van 2016!

  

  

 • De beste instructeurs
  De beste instructeurs

  Ronald en Sander zijn beide IKO gecertificeerd en hebben jarenlange ervaring.

 • Veilige kitesurf lessen
  Veilige kitesurf lessen

  Het beste en veiligste kitesurf materiaal om jou als cursist goed les te kunnen geven.

 • Het beste materiaal
  Het beste materiaal

  Wij maken gebruik van het beste materiaal wat er momenteel op de markt is: Duotone Kiteboarding en ION.

 • Eerlijk kitesurf advies
  Eerlijk kitesurf advies

  Onze instructeurs geven eerlijk antwoord op al je vragen. Van het niveau dat je hebt, tot het bepalen van de juiste windrichting of materiaal.

Neem alvast eens een kijkje bij onze lespakketten, wat past het best bij jou?

lespakketten