Progressieavonden 4Wind

Ben jij er klaar voor om je verder te ontwikkelen?
We hebben het allemaal gehad, op een gegeven moment loop je vast met kiten, leer je net dat nieuwe trucje niet meer of begin je de fun te verliezen?
Dit brengen wij terug!

Dit kitesurfseizoen gaan we wederom van start met de progessie avonden van 4Wind, samen met Sander Bos, professioneel kiter. Er is geen trick welke hij je niet kan uitleggen, of liever leren hoe je strapless die golf moet pakken? Dit is uiteraard ook mogelijk!
Hij heeft moeten vechten, knokken voor een plaatsje in de pro kitewereld en is misschien nog wel beter in het overbrengen van zijn ervaring op anderen!

Ronald, een verhaal apart, die alles een beetje kan maar je het allerbelangrijkste graag bijleert, het plezier en de vrijheid in het kitesurfen!

Voor beginnende (na de kitesurfcursus) tot gevorderde kitesurfers gaan wij dit kitesurfseizoen op Castricum 5 avonden organiseren welke op dinsdag of donderdagavond plaats zullen vinden afhankelijk van de wind.

Is de windvoorspelling goed voor een van deze dagen? Dan krijg je van ons een paar dagen van te voren een e-mail met de laatste informatie!

We gaan samen met jou bekijken welke nieuwe tricks je wilt leren, hoe we deze in 5 avonden het beste kunnen trainen en zullen door middel van video analyses laten zien waar de verbetering zit. Ben jij er klaar voor om die nieuwe trick te leren, bij jezelf eruit halen wat er misschien al jaren in zit!?

Wil je eindelijk een onefooter landen, land je al een tijdje achterstevoren na een frontroll of je eerste uitgehaakte railey poppen?

Voor de jongeren natuurlijk niets mooiers om ooit misschien wel aan de start te staan in een rookie contest of te strijden tegen Sander in de Nederlandse kampioenschappen!

En vooral die kiter welke al tien jaar vaart maar niets nieuws meer probeert omdat die denkt dat er niet meer in zit, wij geloven in jullie!

In de periode van mei tot eind augustus organiseren wij 5 avonden waarin we jou verder ontwikkelen in het kitesurfen, dus schrijf je nu in! Al ben je 10 of 60 jaar iedereen heeft het in zich!
Bij inschrijving krijg je van ons email om welke weken het gaat en graag willen we van jou weten wat jij nu heel graag zou willen leren.

KOSTEN:
€199,- voor 5 trainingsavonden inclusief videomateriaal/foto's
Meld je aan!

 • De beste instructeurs
  De beste instructeurs

  Ronald en Sander zijn beide IKO gecertificeerd en hebben jarenlange ervaring.

 • Veilige kitesurf lessen
  Veilige kitesurf lessen

  Het beste en veiligste kitesurf materiaal om jou als cursist goed les te kunnen geven.

 • Het beste materiaal
  Het beste materiaal

  Wij maken gebruik van het beste materiaal wat er momenteel op de markt is: Duotone Kiteboarding en ION.

 • Eerlijk kitesurf advies
  Eerlijk kitesurf advies

  Onze instructeurs geven eerlijk antwoord op al je vragen. Van het niveau dat je hebt, tot het bepalen van de juiste windrichting of materiaal.

Neem alvast eens een kijkje bij onze lespakketten, wat past het best bij jou?

lespakketten