Werkzaamheden in de winter.

 

Iedereen stelt ons de vraag wat doen jullie in de winter? 

 

In de winter hebben wij natuurlijk onze Kitesurfreizen waar wij aanwezig zijn en waarin wij gefocust zijn op onze klanten om ze de meest fantastische kitesurfvakantie te bezorgen! Wij zorgen er graag voor dat zij in deze weken veel progressie boeken met het kitesurfen! 

 

Naast onze reizen zijn we veel bezig met onze website, deze moet aangepast worden,  nog duidelijker worden als vorig jaar. Hierbij komen jullie reviews onwijs goed van pas, bedankt! Daarnaast nemen wij onze verschillende kitesurflessen/cursussen onder de loep of deze nog juist zijn en of er misschien iets veranderd moet worden. 


Buiten onze website zijn wij veel bezig met marketing, je kunt perfecte kitesurflessen geven maar wij moeten jullie natuurlijk wel kunnen bereiken en overtuigen zodat wij jullie mogen leren kitesurfen. 

 

 

 

Sander is meestal een aantal maanden in de winter onderweg, Brazilie zul je hem zeker tegenkomen om te trainen voor de wedstrijden.

Dit jaar zat hij tevens in Zanzibar om de klanten te ontvangen en te coachen. 

En verder zit hij veel in zijn garage waar hij zijn vw kever liefde kan waarmaken, na een jaar is deze bijna vanaf nul opgebouwd en zal hij misschien wel deze zomer heen en weer rijden in zijn nieuwe trots.

 

 

 

 

Ronald doet heel veel aan mountainbiken en is dan ook zo'n 4 dagen per week te vinden op het fiets-parcours in Noordwijk, dit is ook wel hard nodig, want zijn energie moet er ergens uitkomen. 

 

 

 

Hij heeft tevens een 0 uren contract bij Sheerenloo, een instelling voor verstandelijk beperkten, hierin is hij begeleider op diverse woningen. 


Wij zijn zeker bezig  en kunnen niet wachten tot wij het strand op mogen om het kitesurfseizoen te starten...

 

 

 

Het is aftellen, nog een paar dagen! :-) 

 

 

 

Tot snel.

 • De beste instructeurs
  De beste instructeurs

  Ronald en Sander zijn beide IKO gecertificeerd en hebben jarenlange ervaring.

 • Veilige kitesurf lessen
  Veilige kitesurf lessen

  Het beste en veiligste kitesurf materiaal om jou als cursist goed les te kunnen geven.

 • Het beste materiaal
  Het beste materiaal

  Wij maken gebruik van het beste materiaal wat er momenteel op de markt is: Duotone Kiteboarding en ION.

 • Eerlijk kitesurf advies
  Eerlijk kitesurf advies

  Onze instructeurs geven eerlijk antwoord op al je vragen. Van het niveau dat je hebt, tot het bepalen van de juiste windrichting of materiaal.

Neem alvast eens een kijkje bij onze lespakketten, wat past het best bij jou?

lespakketten