Einde van het seizoen is geweest en dus alle tijd om een nieuwe blog te schrijven over ons eerste fantastische jaar in Castricum!

 

We werden super ontvangen en vanaf dag 1 was het ons thuis!

Waar we in Zeeland vaak met de auto op locatie waren om kitesurfles te geven, zijn we nu verwend met een watersportcentrum van maar liefst 700m2 met warme douches, grote parkeerplaats, zithoeken, terrasgedeeltes en omkleedruimtes voor onze cursisten!

Vanuit verschillende grote steden, zoals Amsterdam, Haarlem en Alkmaar binnen 20 minuten bereikbaar!

 

Wij konden onze cursisten naast goede kitesurflessen op deze locatie net het stukje extra bieden met de vele faciliteiten en de lidmaatschappen van de club waardoor zij ook na de lessen altijd wisten dat er een oogje in het zeil werd gehouden. Niets mooiers om als beginnende kiter nog vragen te kunnen stellen en de kitesurfschool altijd in de buurt is!

Camping Bakkum zit op nog geen 500 meter bij ons vandaan, niet alleen de grootste camping van Nederland, maar ze hebben dit jaar speciale watersportplekken op de camping gecreëerd!

Die watersportplekken geven gelijk toegang tot ons watersportcentrum en bijbehorende locker om je surfspullen te kunnen stallen.

Nu snel de winterstop door en begin maart mogen we weer opbouwen!

We hopen jullie volgend jaar ook te zien in Castricum en proef zelf het lekkere sfeertje zowel voor als na de kitesurfles!

 • De beste instructeurs
  De beste instructeurs

  Ronald en Sander zijn beide IKO gecertificeerd en hebben jarenlange ervaring.

 • Veilige kitesurf lessen
  Veilige kitesurf lessen

  Het beste en veiligste kitesurf materiaal om jou als cursist goed les te kunnen geven.

 • Het beste materiaal
  Het beste materiaal

  Wij maken gebruik van het beste materiaal wat er momenteel op de markt is: Duotone Kiteboarding en ION.

 • Eerlijk kitesurf advies
  Eerlijk kitesurf advies

  Onze instructeurs geven eerlijk antwoord op al je vragen. Van het niveau dat je hebt, tot het bepalen van de juiste windrichting of materiaal.

Neem alvast eens een kijkje bij onze lespakketten, wat past het best bij jou?

lespakketten