Geweldig nieuws voor de koukleumen onder ons! Door het prachtige zomerweer de afgelopen tijd is het zeewater flink opgewarmd.
De temperaturen langs de Nederlandse Noordzee kust lopen nu al op tot boven de 20 graden.
Zouden we de komende maand nog temperaturen ver boven de 20 graden houden, dan zou de zeewater temperatuur zomaar nog een paar graden op kunnen lopen!
Voor de kust van België is zelfs al zeewater met een temperatuur van 22,9 graden gemeten.

Koukleumen

Het is natuurlijk super nieuws voor de koukleumen, zij hoeven zich nu zeker geen zorgen meer te maken over koude voeten tijdens de kitesurfles. Waar je in maart en april nog uit het water komt omdat je het koud krijgt, kun je het nu prima een dagje uithouden in het water.
Met de temperaturen van de afgelopen week is het zelfs fijn om in het water te liggen om af te koelen.

Kitesurfles

Nu zou het natuurlijk heerlijk zijn om bij deze mooie temperaturen nog een beetje wind te krijgen zodat we ook nog kunnen kitesurfen. We hebben voor het kitesurfen nu eenmaal een beetje wind nodig, dus blijven we de weersvoorspellingen in de gaten houden. En zien we dat er de komende dagen wat veranderingen in het weer aankomen. Dat wil zeggen dat de kans op een fijne wind steeds groter gaat worden. 
Normaal gesproken gebruiken we in Nederland eigenlijk altijd een wetsuit nodig, maar als het op deze manier door zal gaan zullen we de komende week best nog wel in zwembroek het water op kunnen tijdens het kitesurfen!

Hopelijk zien we elkaar snel op het strand voor jouw eerste kitesurfles, de zeewatertemperatuur is in elk geval geen excuus meer!

 • De beste instructeurs
  De beste instructeurs

  Ronald en Sander zijn beide IKO gecertificeerd en hebben jarenlange ervaring.

 • Veilige kitesurf lessen
  Veilige kitesurf lessen

  Het beste en veiligste kitesurf materiaal om jou als cursist goed les te kunnen geven.

 • Het beste materiaal
  Het beste materiaal

  Wij maken gebruik van het beste materiaal wat er momenteel op de markt is: Duotone Kiteboarding en ION.

 • Eerlijk kitesurf advies
  Eerlijk kitesurf advies

  Onze instructeurs geven eerlijk antwoord op al je vragen. Van het niveau dat je hebt, tot het bepalen van de juiste windrichting of materiaal.

Neem alvast eens een kijkje bij onze lespakketten, wat past het best bij jou?

lespakketten