Verkzekering voor kitesurfer

Het is en blijft een "extreme sport", dit betekend dat verzekeraars meestal minder happig zijn op het dekken van kitesurfers. En dan zeker het dure materiaal wat kitesurfers meeslepen. 

Let dan ook altijd goed op of je bij jouw huidige verzekering een vakje aan kunt vinken voor kitesurfen of extreme sporten. Zo niet, dan is er in Nederland nog een mogelijkheid om bij "Sportzeker" een verzekering af te sluiten. Hier zit dan ook een materiaalverzekering voor je kitesurfmateriaal bij. 

Sportzeker is in 2009 opgericht en het doel van sportzeker is: de beste reis- en materiaalverzekering zijn die je je maar kunt wensen. 
Vaak zitten er bij je standaard verzekering wat haken en ogen aan de verzekering in verband met de (extreme) sporten, dit houdt in dat je onderverzekerd kunt zijn, je materiaal niet goed gedekt is, de aansprakelijkheid niet is geregeld of ongevallendekking is te weinig. Kijk dus altijd goed na hoe jouw verzekering hiermee om gaat. 

Sportzeker zorgt voor een combinatie van een reisverzekering voor binnen- en buitenland met een uitgebreide dekking voor materiaal in binnen- en buitenland. Tevens kan je je aansprakelijkheid goed afdekken. Geen gedoe. 

Tijdens jouw kitesurfsessie wil je niet in zitten over hoe jij verzkerd bent en je wilt er zeker van zijn dat je goed verzekerd bent mocht er iets gebeuren. 

Wil je meer leuke dingen lezen over het kitesurfen?

Lees onze Kennisbank

 • De beste instructeurs
  De beste instructeurs

  Ronald en Sander zijn beide IKO gecertificeerd en hebben jarenlange ervaring.

 • Veilige kitesurf lessen
  Veilige kitesurf lessen

  Het beste en veiligste kitesurf materiaal om jou als cursist goed les te kunnen geven.

 • Het beste materiaal
  Het beste materiaal

  Wij maken gebruik van het beste materiaal wat er momenteel op de markt is: Duotone Kiteboarding en ION.

 • Eerlijk kitesurf advies
  Eerlijk kitesurf advies

  Onze instructeurs geven eerlijk antwoord op al je vragen. Van het niveau dat je hebt, tot het bepalen van de juiste windrichting of materiaal.