4Wind Egypte - El Gouna

Maak jij je druk over je kitesessies, dan regelen wij de rest van je vakantie voor je. We helpen je op de kitespot met alles wat je nodig hebt en begeleiden je waar nodig. Ben je op zoek naar iemand die je in de gaten houdt tijdens het kitesurfen (supervisie), of wil je tips van de coach voor die ene nieuwe trick? Bij onze reizen is de supervisie en coaching altijd inbegrepen! 
Ontbijt, lunch en diner zijn ook allemaal inclusief, we zorgen er voor dat jij na je kitesessie aan kunt schuiven en optimaal kunt genieten van het kitesurfen.  We halen je op bij het vliegveld, regelen de locale transfers voor je, en zorgen voor een fijne lunch op de kitespot. En we nemen je mee naar leuke restaurants in plaats van all in hotelbuffetten. 

El Gouna kent veel kiteclubs langs de hele kustlijn. Langs de mega lagune ligt een rif welke er voor zorgt dat je vlak en ondiep water hebt op de kitesurfspot. We werken samen met Element Watersport omdat zijn het enige en grootste deel van de lagune hebben waar geen koraal voor de deur ligt. Daarnaast kun je met zowel eb als met vloed kitesurfen bij Element Watersport. 
We zorgen dat je een plekje in de storage hebt voor je kitesurf materiaal opslag, zo hoef je niet te slepen met je gear! De dagelijkse betaling voor de kiteclub zit inbegrepen bij je reis, dus geen gekke bijkomende kosten om te kunnen kitesurfen. 
De lunch wordt ook hier verzorgt, zodat jij zelf bepaald op welk moment van de dag je het water op wilt gaan. Natuurlijk steken we ook een keer de BBQ aan na een sunset sessie. De andere avonden gaan we samen met de groep naar de haven om dat in een van de vele restaurants te dineren. 

    

 

Een reis voor alle niveaus

Het kitesurf seizoen loopt van april tot november, maar El Gouna kun je eigenlijk het hele jaar door prima bezoeken. Bereid je voor op een wind tussen de 16 en 25 knopen, en mooi vlak water voor elk niveau. 
Ben je beginner? Neem dan een paar waterschoentjes mee voor de zekerheid, er liggen in de lagoon wel wat steentjes, dus als je nog veel terug upwind moet lopen is het wel fijn om schoentjes aan te doen (die gaan natuurlijk na dag 2 uit zodra je hoogte kunt lopen! ). 
Wees je bewust dat het erg warm kan zijn, en de zon in de woestijn flink kan branden, dus neem uv-beschermende kleding mee om te voorkomen dat je verbrand tijdens het kitesurfen. 


Accomodatie
We verblijven in een hotel dicht bij de kitespot, geen zorgen het is niet een van de vele all-inclusive fabrieken die Egypte kent. Ons hotel is een van de nieuwsten in de jachthaven van El Gouna. Met uitzicht op de vele superjachten die hier op bezoek komen, op een steenworp afstand van de winkels, restaurants en het zwembad. Dit is slechts een kleine selectie van alle faciliteiten in het mooie en vooral gezellige hotel.

We verblijven in nette ruime tweepersoons hotelkamers aan het zwembad, uiteraard zijn alle kamers voorzien van een eigen badkamer en de faciliteiten die je kunt verwachten van een 4-sterren hotel. 
Wanneer je 'sochtends wakker wordt staat er een uitgebreid ontbijt voor ons klaar, een goed begin van een prachtige dag vol met wind en kitesurfactie. Dit hotel is vooral erg populair bij de kitesurfers, door zijn ligging op loopafstand van de stranden. Je vindt de constante wind en de bekende Element Kite Club om de hoek! 

al zin om mee te gaan?

Boek nu

De reis

De vliegtickets zitten niet bij de reis inbegrepen, maar wanneer je een vliegticket boekt naar de luchthaven van Hurghada, dan zorgen wij dat je je nergens druk om hoeft te maken. Wij verzorgen de transfer van de luchthaven en brengen je binnen 30 minuten naar het hotel.

Correndon, Tui, SunExpress en Turkish Airlines bieden goede vluchten tussen Amsterdam / Brussel en Hurghada aan.

Visa

Houd er rekening mee dat je een visum van $25,- p.p zult moeten aanschaffen zodra je aankomt op Hurghada, hierbij wordt ook de euro geaccepteerd.

Datums

27 oktober t/m 3 november 2018

Boek nu

Datums
PRIJS

PRIJS

€399,- per persoon 4 dagen, aanvang op 27 Oktober of 30 Oktober
€775,- per persoon 7 dagen, aanvang op 27 Oktober

Er zijn in totaal 10 plekken beschikbaar.

Ga met ons mee om samen El Gouna te ontdekken en leg snel je plekje vast, boekingen via de link hieronder!

* Alleen met ons mee? Geen probleem, de meeste boekers van onze reizen komen over het algemeen alleen. Wij zorgen voor een leuke kamergenoot of je kunt kiezen voor een upgrade als je graag je eigen privacy wilt. 

PAKKET INCLUSIEF:

 • Kite Camp van 4 of 8 dagen
 • Luxe twin / tweepersoons kamer
 • Transfer van en naar Hurghada Airport
 • Transfer van en naar de spot (Dagelijks)
 • Ontbijt buffet, lunch op de spot en diners in de haven
 • Element entree, spot fee en materiaal storrage
 • Dagelijkse kitecoaching op het water
 • Boat rescue service
 • 24uur per dag IKO crew begeleiding

*We brengen de lunch naar de spot en nemen je in de avond mee uit eten, geen all inclusive buffetten dus ;)*

EXTRA OPTIES:

 • Beginner kitesurf lespakket, incl materiaal 8 uur  € 330,- / 12uur €465,- per person
 • Prive kitesurf cursus, 1 uur €79,- / 6 uur € 390,-
 • Advanced cursus, incl materiaal 4 uur les + 2uur coaching €260,-
 • Huurmateriaal 7 dagen €390,- / 4dagen €220,-
 • Prive kamer ( indien beschikbaar op aanvraag)
 • Red Sea Kite Safari Cruise week voor of na de El Gouna trip!

EXCLUSIEF:

 • Vliegticket en vervoer kitemateriaal aan boord (+/- € 400,-)
 • Drankjes buiten het ontbijt, lunch en diner
 • Visa (€ 25,- te betalen bij aankomst op de luchthaven)
 • Dag trips en andere uitgaven

GALLERIJ

  

  

WIJ KUNNEN NIET WACHTEN, EN JIJ?

Boek nu