4Wind Sardinie

VANWEGE HET CORONA VIRUS ZULLEN WIJ DE KOMENDE TIJD HELAAS GEEN REIZEN ORGANISEREN. 

Deze keer zoeken we het iets dichter bij huis! Onze zoektocht naar een paradijs in Europa eindigde op het prachtige eiland Sardinië.
Heerlijke temperaturen, ruime appartementen met een zwembad en heerlijk Italiaans eten.

Sardinië is al jaren een populair eiland om te gaan kitesurfen. Dankzij de thermische wind heb je vele fantastische winddagen, ook in de zomermaanden. Porto Botte, waar we heen gaan met de trip, is al een populaire bestemming voor kitesurfers. Maar in september is het er een stuk rustiger en hebben we veel ruimte op de lagune. Juist om deze reden gaan we jullie er in deze maand mee naar toe nemen. 
Laten we deze prachtige spots samen ontdekken voor het grote publiek ze ontdekt!

We gaan natuurlijk naar Sardinië om flink te kitesurfen, en de termische wind waait hier dan ook bijne elke middag, maar naast het kitesurfen kun je van een heerlijk ontspannen vakantie genieten. Zo hebben we appartementen met een groot zwembad, barbecue terras, twee slaapkamers met eigen badkamers en per appartement zorgen we dat er een huurauto beschikbaar is! 
De kitesurfschool op het eiland waar we mee samenwerken is een heerlijk plek om overdag lekker te relaxen op het strand. Naast de opslag voor je materiaal zorgen zij er ook voor dat we gebruik kunnen maken van de rescue service op het water. Ook hebben we veel en vooral heerlijk eten (ontbijt, lunch en diner zijn inbegrepen) geregeld. En natuurlijk genieten van de heerlijke zonsondergangen zit bij de reis inbegrepen!

Wil je even snel naar de supermarkt, of lekker genieten in een van de vele mooie baaitjes? Onze huurauto’s zijn er klaar voor en zijn beschikbaar om daarheen te rijden waar jij maar heen wilt.  Ook hebben we een surfdag inclusief barbecue op het strand inbegrepen bij je reis!

Natuurlijk zorgen wij er ook deze reis weer voor dat je niet zonder progressie terug naar huis zult gaan. Ook deze reis is inclusief ons coachingspakket (8 uur). Wil jij progressie maken? Ga dan met ons mee! De coaches zijn in de buurt om je alle tips & tricks uit te leggen zodat jij een prachtige vakantie beleefd met een grote glimlach!

Ga je met ons mee op kitesurftrip naar Porto Botte, Sardinië? Onze crew staat voor je klaar om er voor te zorgen dat het onvergetelijk wordt! 
Kom je alleen of samen met je kitesurfvrienden? Geen probleem je/jullie sluit(en) aan bij de groep en samen maken we er een prachtige trip van. 

al zin om mee te gaan? 

-VOLGEBOEKT-

LOCATIE

Een enorme vlakwater lagune en gemiddeld 300 dagen per jaar wind is waarom wij het niet konden laten Porto Botte met jullie te delen! Sardinië is wat ons betreft een van de mooiste Italiaanse plekken. Met een van de grootste ondiepe (knie tot middeldiep voor de eerste 300 meter) vlakwater lagunes in Europa, biedt deze spot de perfecte omstandigheden voor het (leren) kitesurfen. Voor zowel die eerste meters op je board, of nieuwe tricks is er genoeg ruimte om je heen. We werken deze trip samen met de lokale kitesurfschool, we mogen gebruik maken van hun club, huurmaterialen en opslag. Daarnaast zorgen zij ook voor onder andere het eten uit hun eigen restaurant. De club is meer dan 1000m2 groot en heeft zelfs een eigen lounge area en een skate ramp! 
Nederlandse coaches zijn aanwezig, en er geven gecertificeerde Europese leraren kitesurfles.

Op de lagune zijn er 2 verschillende windstromingen, beide zijn uitstekend geschikt voor het kitesurfen. En het mooie is: 1 van beide is altijd aan!
De lagune beschikt over een complete kitesurf infrastructuur, zo is er een gebied voor het optuigen en oplaten van je kite, een rescueboot ligt klaar voor wanneer het nodig is, er zijn douches, een opslag voor je materiaal en een prachtig restaurant. En dit allemaal is inbegrepen in je trip!

De constante wind kan variëren tussen 12 en 28 knopen, door de thermiek kan de wind overdag flink aantrekken. Meestal gebruiken we onze 9 meter, maar het is zeker verstandig ook je andere kitematen mee te nemen (uiteraard afhankelijk van je lengte, techniek en lichaamsgewicht). 

Laten we eerlijk zijn, het is maar een stukje tot het Afrikaanse continent, wat betekend dat de temperatuur van maart tot november heerlijk warm en aangenaam zijn. Wel geven we het advies om een shorty of zomer wetsuit mee te nemen voor de wat frissere kitedagen (of als we gaan golfsurfen). 
Luchttemperatuur: 30 graden
Watertemperatuur: 25 graden
Gemiddeld aantal dagen in september met meer dan 4 bft: 25 dagen 

Sardinië is een prachtig eiland met ongerepte landschappen. Je geniet van een onvergetelijke culinaire ervaring. Het is een eiland vol geschiedenis, we springen graag met je in de auto's om een mooie dagtocht te gaan maken!

 

 

Datums

VANWEGE HET CORONA VIRUS ZULLEN WIJ DE KOMENDE TIJD HELAAS GEEN REIZEN ORGANISEREN. 

Datums
PRIJZEN

PRIJZEN

1 week €795, – Per persoon
2 weken €1395, – Per persoon

We hebben maar 10 plekken per week om de coaching exclusief te houden en iedereen alle aandacht te geven die nodig is. Wil je een plekje bemachtigen? Boek snel jouw reis!

PAKKET INCLUSIEF:

 • Accommodatie in een dubbel / twin appartement
 • Gezond huisgemaakt Italiaans ontbijt, lunch en diner
 • Intensief coachingpakket voor de ultieme progressie
 • Faciliteiten van de kite center / surfschool
 • Surf dagtrip met Bbq
 • Huurauto!
 • Luchthaventransfers
 • 24/7 NL crew-service
   
EXTRA OPTIES OM TE BOEKEN
 • Kitesurflessen -> Speciale aanbieding Privé 10uur
 • A) Kiteboardcursus Privé (IKO gecertificeerd) 2 uur € 120/4 uur 240/6 uur 340/10 uur 450
 • B) Kiteboardcursus Semi-privé (IKO gecertificeerd) 2 uur € 80/4 uur 160/6 uur 220/10 uur 325
 • Verhuur van kitesurf materiaal *
 • A) 1 dag € 70, – (1 persoon)
 • B) 7 dagen € 350, – (1 persoon)
 • Privé-kamer (indien beschikbaar) € 210, – per week
 • Privé transfer vanaf Cagliari enkele reis € 30, –
 • Verschillende dagtrips naar de eilanden / stad / historische opgravingen
 • Wakeboard sessie achter de boot
 • SUP-tour
 • Surflessen
 • Fietsverhuur

* We hanteren een no wind policy voor lessen en materiaalverhuur. In het geval dat er geen wind is, zullen we andere sportopties op het bord aanbieden of de lessen vervangen wanneer mogelijk. Of je kunt ze meenemen naar je volgende vakantie.

NIET INBEGREPEN
 • Vluchten
 • Neem uw eigen uitrusting mee (tot 32 kg, afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
 • No wind-excursies
 • Lokale uitgaven

GALLERIJ

  

    

al zin om mee te gaan?

Reserveer snel jouw plekje