Sander is professioneel kiteboarder en eigenaar van 4Wind

1854 lessen gegeven
1829 tevreden cursisten
7 prijzen gewonnen

Deze krullenbol is geboren en getogen in het mosseldorp van Zeeland, Yerseke. Zijn jeugd is hij doorgerold op zijn skateboard, longboard, snowboard en ieder ander type board wat je kunt bedenken.

Tijdens zijn puberjaren op vakantie in Frankrijk leerde hij binnen een dag kitesurfen en had hij in de dagen erna zijn eerste tricks al onder de knie! Een nieuwe verslaving was begonnen. Iedere minuut van zijn vrije tijd staat Sander op zijn kitesurfboard. De droom om ooit in de wereldtour mee te doen, moest hij nog even laten varen. De komende vier jaar moest hij hard werken om zijn opleiding Maritiem Officier te voldoen. 

Na het behalen van zijn diploma stopte hij deze ver weg, en begon zijn kitesurfavontuur! Brazilië, Kaapverdië, Europa, Marokko en Venezuela werden train-bestemmingen in de winter. 

Samen met zijn vriendin, zwager en schoonzus ging hij naar Kaapverdie. Hier werd 4Wind geboren! Sindsdien zijn Ronald en Sander hard aan het werk om hun droom verder op te bouwen. 

Naast 4Wind werd Sander in 2016 Nederlands Kampioen bij de freestyle, in 2014 werd hij 3e van Europa bij de freestyle en 3e van Nederland bij de course-race, daarnaast deed hij mee met een aantal wedstrijden in de wereldtour.   

Foto's

 • De beste instructeurs
  De beste instructeurs

  Ronald en Sander zijn beide IKO gecertificeerd en hebben jarenlange ervaring.

 • Veilige kitesurf lessen
  Veilige kitesurf lessen

  Het beste en veiligste kitesurf materiaal om jou als cursist goed les te kunnen geven.

 • Het beste materiaal
  Het beste materiaal

  Wij maken gebruik van het beste materiaal wat er momenteel op de markt is: Duotone Kiteboarding en ION.

 • Eerlijk kitesurf advies
  Eerlijk kitesurf advies

  Onze instructeurs geven eerlijk antwoord op al je vragen. Van het niveau dat je hebt, tot het bepalen van de juiste windrichting of materiaal.