Powerkiten is de ultieme activiteit voor een bedrijfsuitje! Voortgesleept worden door het zand en proberen om de controle over de vlieger te houden.

Powerkiten

Dit is de eerste stap naar het kitesurfen, je bestuurt de powerkites op dezelfde manier als de kites waarmee we kitesurfen. We leren je om de powerkites goed en veilig te besturen en natuurlijk om er heel veel lol mee te hebben. Uiteraard staat safety voorop en zullen onze ervaren instructeurs eerst goed uitleggen hoe het powerkiten in zijn werk gaat.

Bij deze activiteit zijn de kites in verschillende maten beschikbaar. Voor de allerkleinste en diegene die lekker ontspannen willen vliegeren, of de grotere maten voor de mensen die over het strand voortgesleept willen worden. Voor iedereen een vlieger op maat. Hierdoor is dit een ideale activiteit voor groepen en kunnen jullie samen de wind trotseren.

Zijn jullie er klaar voor om over het strand gesleept te worden en echt alle zeilen bij te moeten zetten om de powerkite in bedwang te houden?

 

Groep: 6 tot 150 personen
Duur: 1,5 uur
Inbegrepen: Powerkites en instructeur                                                                  
Kosten: Vanaf €14,95 per persoon

Klaar om met de powerkite over het strand gesleept te worden?

Boek nu

 • De beste instructeurs
  De beste instructeurs

  Ronald en Sander zijn beide IKO gecertificeerd en hebben jarenlange ervaring.

 • Veilige kitesurf lessen
  Veilige kitesurf lessen

  Het beste en veiligste kitesurf materiaal om jou als cursist goed les te kunnen geven.

 • Het beste materiaal
  Het beste materiaal

  Wij maken gebruik van het beste materiaal wat er momenteel op de markt is: Duotone Kiteboarding en ION.

 • Eerlijk kitesurf advies
  Eerlijk kitesurf advies

  Onze instructeurs geven eerlijk antwoord op al je vragen. Van het niveau dat je hebt, tot het bepalen van de juiste windrichting of materiaal.