Reserveer jouw kitesurfles

Jij bepaalt zelf wanneer je kitesurfles wilt volgen. Via het formulier hieronder kies je eenvoudig de gewenste dag en tijd van jouw kitesurfles! 

 

Overige informatie

Wij kunnen niet wachten om je te ontvangen op ons mooie watersportcentrum in Castricum aan Zee.

Let op!
We proberen altijd jouw les te plannen op de door jou aangegeven starttijd, maar willen ook dat je een goede les krijgt. Het kan dus zijn dat we jouw les op de geplande dag een tijdslot verschuiven. Hierdoor zorgen we er voor dat jij een optimale les krijgt met de beste condities! 

Meer info?

Mocht je meer willen weten over de kitesurflessen of een vraag hebben over een groepsuitje? Laat het ons weten via info@4windkitesurfles.nl of 0642305561. En wij nemen binnen 24 uur contact met je op en zullen je laatste twijfels wegnemen.

Ons bezoek adres

Zeeweg 174, 1901 NZ Castricum aan Zee

Op het strand van Castricum aan Zee.

Ons email adres: info@4windkitesurfles.nl

Data en tijden

Wij zijn geopend van april tot half oktober, 7 dagen in de week!

De beste instructeurs

Ronald en Sander zijn beide net als al onze kitesurf instructeurs IKO gecertificeerd en hebben stuk voor stuk jarenlange ervaring in het geven van kitesurfles.

Veilige kitesurflessen

Wij maken gebruik van het beste materiaal wat er momenteel op de markt is: Duotone en ION. Dit in combinatie met onze goed opgeleide kitesurfinstructeurs zorgt voor de veiligste lessen

Eerlijk kitesurf advies

Onze instructeurs geven eerlijk antwoord op al je vragen. Van het niveau dat je hebt, tot het bepalen van de juiste windrichting of materiaal. Na de les nog vragen? We nemen ze samen door!
We are using cookies
arrow_drop_up arrow_drop_down