kitesurfschool contact

CONTACT

kitesurfles contact

CONTACT

We vinden het leuk om met je in contact te komen. Wees dus geen vreemde en gebruik onderstaand formulier of onze gegevens om contact met ons op te nemen. 

Neem contact met ons op!

Onze contactgegevens

Contactinformatie
4Wind Watersports
Zeeweg 71 a
1901 NZ Castricum
info@4windwatersports.nl
+31 6 838 559 44
BTW nummer: NL004668310B57
KvK nummer: 88889009


Of vind ons op social media

De beste instructeurs

Ronald en Sander zijn beide net als al onze kitesurf instructeurs IKO gecertificeerd en hebben stuk voor stuk jarenlange ervaring in het geven van kitesurfles.

Veilige kitesurflessen

Wij maken gebruik van het beste materiaal wat er momenteel op de markt is: Duotone en ION. Dit in combinatie met onze goed opgeleide kitesurfinstructeurs zorgt voor de veiligste lessen

Eerlijk kitesurf advies

Onze instructeurs geven eerlijk antwoord op al je vragen. Van het niveau dat je hebt, tot het bepalen van de juiste windrichting of materiaal. Na de les nog vragen? We nemen ze samen door!
These slides will be slide-able on the live version of your page!

Marc Bakker

Als je echt van alle luxe voorzien kite les wil ben je bij dit adres goed. Ik heb met mijn kinderen 3x3 uur les genomen zodat we alle veiligheids aspecten en basis dingen weten. Hierna kan je zelf aan de gang en de leraren kijken op de achtergrond mee en geven je tips over wat je het best kan kopen qua set.
kitesurfles_review
Ms. Nameless
Add Your Stars
Lars de groof
Nadat ik mezelf enkele basic tricks had geleerd, waren de clinics van Sander een must om mij verder te laten evolueren in het freesyle kitesurfen. Voor mij was dit een ideale voorbereiding op competities in Nederland en België.
Ms. Nameless
Add Your Stars
Richard en Hanneke
In weer en wind deze fantastiche sport te mogen beoefenen is ons mogelijk gemaakt met het engelengeduld en passie van de instructeurs van 4Wind. De lessen waren gaaf, spannend, intensief en wat hebben we een lol gehad! 
Ms. Nameless
Add Your Stars