discgolf of frisbee op het strand van Noord-holland

DISC GOLF

Disc Golf is een geweldige strandactiviteit op het mooie strand van Castricum aan Zee die zorgt voor veel plezier en competitie tussen de teams. Bij disc golf probeer je de frisbee door samen te werken in het doel van de tegenpartij te krijgen. Dit vereist precisie, behendigheid, samenwerking en een beetje geluk.

Tijdens deze activiteit zul je merken dat de adrenaline door je lichaam stroomt terwijl je de frisbee gooit. Of je nu een beginner bent of een gevorderde speler, Disc Golf is geschikt voor iedereen. Fanatisme is gegarandeerd en je zult je zeker vermaken met je teamgenoten terwijl je deze uitdagende en spannende activiteit speelt op het prachtige strand van Castricum aan Zee.

Natuurlijk krijgen jullie bij deze gave activiteit ook begeleiding van onze instructeurs. We starten met een duidelijke uitleg hoe het spel werkt en om te oefenen gaan we wat werptechnieken doornemen. Als jullie lekker ingegooid zijn starten we de wedstrijd! Welk team scoort het eerste punt?

Vaak ben je voor een bedrijf op zoek naar een evenement waar iedere collega van geniet, dit is bij disc golf gegarandeerd. Sommige collega's nog sceptisch bij de start? Halverwege het toernooi zijn zij het fanatiekst! 

Groep:8 tot 50 personen
Duur:1,5 tot 2 uur
Inbegrepen:Al het materiaal, speelschema, teamindeling en begeleiding        
Kosten:Vanaf €17,50 per persoon


Een disc golf toernooi organiseren?

De beste instructeurs

Ronald en Sander zijn beide net als al onze surf instructeurs gecertificeerd en hebben stuk voor stuk jarenlange ervaring in het geven van surfles.

Veilige lessen

Wij maken gebruik van het beste materiaal wat er momenteel op de markt is. Dit in combinatie met onze goed opgeleide instructeurs zorgt voor de veiligste lessen

Eerlijk advies

Onze instructeurs geven eerlijk antwoord op al je vragen. Van het niveau dat je hebt, tot het bepalen van de juiste condities of materiaal. Na de les nog vragen? We nemen ze samen door!