Leer het 4Wind Team alvast een beetje kennen

Stuk voor stuk toppers

Ronald Glasbergen | Eigenaar 4Wind Kitesurfles

Ronald doet al mee in het kitesurfen vanaf het begin en geeft al meer dan 10 jaar kitesurfles! Hij is geboren en getogen aan de Noordwijkse kust en zat vanaf zijn luier iedere dag op het strand. Deze kitesurfdude loopt het liefst 365 dagen per jaar op teenslippers en in boardshort. Kitesurfles geven is helemaal zijn ding en brengt dit graag over op anderen!

Sander Bos | Eigenaar 4Wind Kitesurfles

Deze krullenbol is geboren en getogen in het mosseldorp van Zeeland, Yerseke. Zijn jeugd is hij doorgerold op zijn skateboard, longboard, snowboard en ieder ander type board wat je kunt bedenken.

Tijdens zijn puberjaren op vakantie in Frankrijk leerde hij binnen een dag kitesurfen en had hij in de dagen erna zijn eerste tricks al onder de knie! Een nieuwe verslaving was begonnen. Iedere minuut van zijn vrije tijd staat Sander op zijn kitesurfboard.

Marie-Sophie | Instructrice

De gezellige stuiterbal! Vaart iedereen met een 9 meter, dan pakt Marie een 10. Zo hard als ze kan kitesurfen, zo rustig is ze met de cursisten. Op een fijne en verantwoorde manier kan ze iedereen leren kitesurfen. Geduld is een schone zaak en dat klopt in elk opzicht! 

Bart | Instructeur

De cursisten komen helemaal 'zen' terug na een les van Bart. Bart is gek van kitesurfen in het algemeen, op een waveboard, of freestylen, het maakt hem niet uit zolang het maar waait!

Tim | Instructeur

Tim kwam letterlijk en figuurlijk aanwaaien... Een goede instructeur die iets 100x kan uitleggen en dit nog steeds met het enthousiasme van de 1ste uitleg! Een echt fanatieke kitesurfer en is elke dag op het strand te vinden.

Dirk | Instructeur

Onze keurigste gast in de familie. Zeer loyaal en staat voor iedereen klaar! Binnen no-time zorgt Dirk er voor dat je zelfstandig leert kitesurfen en je erg op je gemak voelt met een kite in je handen.

Ivar | Instructeur

Kunnen we ze enthousiaster vinden? Wij denken van niet. Deze jongen ademt kitesurfen, dag en nacht bezig met kitesurfen. Traint mee met TeamNL voor de Olympische spelen en zou het liefst 7 lessen per dag geven, helaas is het al weer zo snel donker! Misschien nog 1 enthousiaste privéles dan?!

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Marc Bakker
Als je echt van alle luxe voorzien kite les wil ben je bij dit adres goed. Ik heb met mijn kinderen 3x3 uur les genomen zodat we alle veiligheids aspecten en basis dingen weten. Hierna kan je zelf aan de gang en de leraren kijken op de achtergrond mee en geven je tips over wat je het best kan kopen qua set.
kitesurfles_review
Ms. Nameless
Add Your Stars
Lars de Groof
Nadat ik mezelf enkele basic tricks had geleerd, waren de clinics van Sander een must om mij verder te laten evolueren in het freesyle kitesurfen. Voor mij was dit een ideale voorbereiding op competities in Nederland en België.
Ms. Nameless
Add Your Stars
Richard en Hanneke

In weer en wind deze fantastiche sport te mogen beoefenen is ons mogelijk gemaakt met het engelengeduld en passie van de instructeurs van 4Wind. De lessen waren gaaf, spannend, intensief en wat hebben we een lol gehad! 

Ms. Nameless
Add Your Stars

Kai | Instructeur

De man van de big air en kiteloops. Geen wind is hem hard genoeg en hoe hoger de sprong hoe groter de lach op zijn gezicht. Vragen over kitesurfen? Deze jongen neemt de tijd voor je en legt je het tot in de details uit! 

Jan-Willem | Instructeur

Een aantal jaar geleden leerden we Jan-Willem kitesurfen bij 4Wind, nu maakt hij de mooiste sprongen en doet gave tricks na de kitesurflessen die hij geeft als instructeur. Met veel enthousiasme en kennis legt hij alles over het kitesurfen uit!

Sven | Instructeur

Er is altijd 1 figuur waar je de hele week achteraan kan rennen! Sven is sinds 2019 helemaal hooked aan de Olympische discipline Foil racen. Traint met TeamNL om zich klaar te stomen voor de Olympische spelen van 2024.

Jari | Instructeur

Jari is onze freestyle gek! Haakt zijn kite het liefst uit voor de gaafste tricks. Hierdoor kan hij de kite dromen en voelt precies aan wat de cursist fout doet. Aan kennis geen gebrek, en met deze kennis en veel enthousiasme legt hij alles over het kitesurfen uit. Altijd in voor een dolletje en leert de cursisten goed zelfstandig kitesurfen.

Jetze | Instructeur

Kwam een aantal jaar geleden bij de groep als fanatieke windsurfer, en dit was niet zomaar uit zijn hoofd te praten, toch eens kennis gemaakt met het kitesurfen en sindsdien niet mee op een windsurfboard gestaan. 
Zoals hij zelf zegt: "Het gevoel van kitesurfen is met niets te vergelijken!"

De beste instructeurs

Ronald en Sander zijn beide net als al onze kitesurf instructeurs IKO gecertificeerd en hebben stuk voor stuk jarenlange ervaring in het geven van kitesurfles.

Veilige kitesurflessen

Wij maken gebruik van het beste materiaal wat er momenteel op de markt is: Duotone en ION. Dit in combinatie met onze goed opgeleide kitesurfinstructeurs zorgt voor de veiligste lessen

Eerlijk kitesurf advies

Onze instructeurs geven eerlijk antwoord op al je vragen. Van het niveau dat je hebt, tot het bepalen van de juiste windrichting of materiaal. Na de les nog vragen? We nemen ze samen door!