Onvergetelijke activiteiten, een familiedag, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje? 

Bij 4Wind Watersports op het strand van Castricum (dicht bij Amsterdam, Alkmaar en Haarlem) vind je de leukste activiteiten voor elke gelegenheid!

Activiteiten en bedrijfsuitjes bij 4Wind in Castricum aan Zee

Een leuke dag organiseren voor je vrienden, familie of collega’s? Organiseer dan een uitje bij 4Wind Watersports met een breed scala aan leuke, actieve en hilarische activiteiten. Powerkiten, volleyballen, golfsurfen, SUPpen, raften of kitesurfen zijn zomaar een aantal activiteiten die je bij ons kunt doen.

4Wind Watersports biedt diverse strandactiviteiten en talloze mogelijkheden voor diner, bbq’s of picknicks zijn mogelijk bij ons op de locatie in Castricum aan Zee. Wij gaan niets uit de weg om jou de perfecte dag op het strand te bezorgen! Heb je speciale wensen? Laat het ons weten

Bedrijfsuitjes

Een dag waar nog lang over nagepraat wordt met leuke, hilarische activiteiten voor iedereen! Tijdens een bedrijfsuitje leer je je collega’s eens van een hele andere kant kennen.

Lees verder

Bedrijfsuitjes
Strandactiviteit

Strandactiviteit

Een dag die nooit meer vergeten mag worden beleef je natuurlijk met je blote voeten op het strand van Castricum door het doen van uitdagende en hilarische activiteiten!

Lees verder

Teambuilding

Op zoek naar een leuke dag op het strand met het hele team? Kijk snel verder en wij zorgen er samen met jullie voor dat deze dag onvergetelijk wordt. We organiseren graag een onvergetelijk teambuilding uitje voor jullie in Noord-Holland.


Lees verder

Teambuilding
Familie uitjes

Familie uitjes

Met de hele familie een te gekke dag op het mooiste strand van Noord-Holland? Lees snel verder en stel samen met ons jullie perfecte dag samen!

Lees verder

Vrijgezellenfeest

Een origineel vrijgezellenfeest organiseren? Samen met jullie zorgen we er voor dat de vrijgezel (en al zijn/haar vrienden/vriendinnen) een prachtige dag hebben.

Lees verder
Vrijgezellenfeest

Gallery

Klaar voor een te gekke dag op het strand? Neem contact op

 • De beste instructeurs
  De beste instructeurs

  Ronald en Sander zijn beide IKO gecertificeerd en hebben jarenlange ervaring.

 • Veilige kitesurf lessen
  Veilige kitesurf lessen

  Het beste en veiligste kitesurf materiaal om jou als cursist goed les te kunnen geven.

 • Het beste materiaal
  Het beste materiaal

  Wij maken gebruik van het beste materiaal wat er momenteel op de markt is: Duotone Kiteboarding en ION.

 • Eerlijk kitesurf advies
  Eerlijk kitesurf advies

  Onze instructeurs geven eerlijk antwoord op al je vragen. Van het niveau dat je hebt, tot het bepalen van de juiste windrichting of materiaal.