HET 4WIND kitesurfles TEAM!

Sander Bos - Eigenaar kitesurfschool 4Wind

Sander is een watersporter in hart en nieren. Niet alleen is hij onze knapste instructeur, hij is ook nog een professioneel kitesurfer! Zo is hij Nederlands Kampioen kitesurfen, 3e op het EK en doet hij zelfs mee in de wereldtour! Hij weet alles van het kitesurfen en maakt de cursisten daar graag enthousiast mee tijdens de kitesurf les!

Lees meer

Sander Bos - Eigenaar kitesurfschool 4Wind
Ronald Glasbergen - Eigenaar Kitesurfschool 4Wind
Ronald Glasbergen - Eigenaar Kitesurfschool 4Wind

Ronald doet al mee in het kitesurfen vanaf het begin en geeft al meer dan 10 jaar kitesurf les! Hij is geboren en getogen aan de Noordwijkse kust en zat vanaf zijn luier iedere dag op het strand. Deze kitesurf dude loopt het liefst 365 dagen op zijn teenslippers en in boardshort. Kitesurf les geven is helemaal zijn ding en brengt dit graag over op andere!

Lees meer

Het team van kitesurfschool 4Wind

Naast Sander en Ronald hebben we natuurlijk nog een aantal toppers binnen ons team. Mede dankzij het enthousiasme van onze instructeurs leert iedereen op zijn eigen snelheid kitesurfen. Wil jij graag zien van wie jij mogelijk kitesurf les kan krijgen? Kijk dan snel verder en leer ons team alvast een beetje kennen!

Lees meer

Het team van kitesurfschool 4Wind
Max - Instructeur
Max - Instructeur

Max komt nooit van het water af, mits hij kitesurflessen moet geven. Hij studeert, maar zodra er wind staat blijft zijn plekje in de collegezaal leeg en gaat hij met de Groningse Studenten Kitesurf Vereniging op pad. Hij heeft de stiekeme droom ooit mee te doen aan de RedBull Megaloop Challenge en traint (en crasht) hier hard voor!

Tim - Instructeur

Tim kwam letterlijk en figuurlijk aanwaaien... Een goede instructeur die iets 100x kan uitleggen en dit nog steeds met het enthousiasme van de 1ste uitleg! Een echt fanatieke kitesurfer en is elke dag op het strand te vinden.

Tim - Instructeur
Jari - Instructeur
Jari - Instructeur

Jari is onze freestyle gek! Haakt zijn kite het liefst uit voor de gaafste tricks. Hierdoor kan hij de kite dromen en voelt precies aan wat de cursist fout doet. Met veel kennis en enthousiasme legt hij alles over het kitesurfen uit. Altijd in voor een dolletje en leert de cursisten goed zelfstandig kitesurfen.

Jan-Willem - Instructeur

Een aantal jaar geleden leerden we Jan-Willem kitesurfen bij 4Wind, nu maakt hij de mooiste sprongen en doet gave tricks na de kitesurflessen die hij geeft als instructeur. Met veel enthousiasme en kennis legt hij alles over het kitesurfen uit!

Jan-Willem - Instructeur
Sven - instructeur
Sven - instructeur

Er is altijd 1 figuur waar je de hele week achteraan kan rennen!  Maar, een zeer goede instructeur en 1 met een hele grote mond.  Tevens de enige instructeur die je soms als cursist even onder water mag houden.

Dirk - Instructeur

Onze keurigste gast in de familie. Zeer loyaal en staat voor iedereen klaar!  Is hij niet tevreden pakt hij zelfs een half uurtje van zijn eigen tijd om de cursist alsnog naar een bepaald niveau te krijgen.

Dirk - Instructeur
Bart - Instructeur
Bart - Instructeur

De cursisten komen helemaal 'zen' terug na een les van Bart. Bart is gek van kitesurfen in het algemeen, op een waveboard, of freestylen, het maakt hem niet uit zolang het maar waait!

 • De beste instructeurs
  De beste instructeurs

  Ronald en Sander zijn beide IKO gecertificeerd en hebben jarenlange ervaring.

 • Veilige kitesurf lessen
  Veilige kitesurf lessen

  Het beste en veiligste kitesurf materiaal om jou als cursist goed les te kunnen geven.

 • Het beste materiaal
  Het beste materiaal

  Wij maken gebruik van het beste materiaal wat er momenteel op de markt is: Duotone Kiteboarding en ION.

 • Eerlijk kitesurf advies
  Eerlijk kitesurf advies

  Onze instructeurs geven eerlijk antwoord op al je vragen. Van het niveau dat je hebt, tot het bepalen van de juiste windrichting of materiaal.