HET 4WIND TEAM!

Sander Bos - Eigenaar 4Wind Kitesurfles

Sander is een watersporter in hart en nieren. Niet alleen is hij onze knapste instructeur, hij is ook nog een professioneel kitesurfer! Zo is hij Nederlands Kampioen kitesurfen, 3e op het EK en doet hij zelfs mee in de wereldtour! Hij weet alles van het kitesurfen en maakt de cursisten daar graag enthousiast mee!

Lees meer

Sander Bos - Eigenaar 4Wind Kitesurfles
Ronald Glasbergen - Eigenaar 4Wind kitesurfles
Ronald Glasbergen - Eigenaar 4Wind kitesurfles

Ronald doet al mee in het kitesurfen vanaf het begin en geeft al meer dan 10 jaar kitesurf les! Hij is geboren en getogen aan de Noordwijkse kust en zat vanaf zijn luier iedere dag op het strand. Deze kitesurf dude loopt het liefst 365 dagen op zijn teenslippers en in boardshort. Kitesurf les geven is helemaal zijn ding en brengt dit graag over op andere!

Lees meer

Ons Team

Naast Sander en Ronald hebben we natuurlijk nog een aantal toppers binnen ons team. Mede dankzij het enthousiasme van onze instructeurs leert iedereen op zijn eigen snelheid kitesurfen. Wil jij graag zien van wie jij mogelijk kitesurfles kan krijgen? Kijk dan snel verder en leer ons team alvast een beetje kennen!

Lees meer

Ons Team
Celine Leemhuis - Instructrice
Celine Leemhuis - Instructrice

Onze blonde spring in het veld! Super fanatiek, reist de hele wereld over maar in de zomer toch het liefst lesgeven bij 4Wind op het strand van Castricum. Voor de lessen nog even snel zelf het water op om daarna met volle focus iedereen deze prachtige sport te leren!

Max van Alphen - Instructeur

Max komt nooit van het water af, mits hij kitesurflessen moet geven. Hij studeert, maar zodra er wind staat blijft zijn plekje in de collegezaal leeg en gaat hij met de Groningse Studenten Kitesurf Vereniging op pad. Hij heeft de stiekeme droom ooit mee te doen aan de RedBull Megaloop Challenge en traint (en crasht) hier hard voor!

Max van Alphen -    Instructeur
Sven van de Kamp - instructeur
Sven van de Kamp - instructeur

Er is altijd 1 figuur waar je de hele week achteraan kan rennen!  Maar, een zeer goede instructeur en 1 met een hele grote mond.  Tevens de enige instructeur die je soms als cursist even onder water mag houden.

Dirk Tromp - Instructeur

Onze keurigste gast in de familie. Zeer loyaal en staat voor iedereen klaar!  Is hij niet tevreden pakt hij zelfs een half uurtje van zijn eigen tijd om de cursist alsnog naar een bepaald niveau te krijgen.

Dirk Tromp - Instructeur
Bart Mooij - Instructeur
Bart Mooij - Instructeur

De cursisten komen helemaal 'zen' terug na een les van Bart. Bart is de nieuwste in de familie en past er helemaal tussen.

Thys van den Dool - Instructeur

Kwam erachter dat een bureau en een eigen bedrijf ook niet alles was! Hij wilde zand in zijn haar en andere mensen zijn grote passie leren. Ondernemen zit wel in zijn bloed, naast kitesurfinstructeur is hij tevens een erg goede fotograaf.

Thys van den Dool - Instructeur
Maroean Mones - Reisorganisatie
Maroean Mones - Reisorganisatie

Opgegroeid langs de vele verschillende kusten die de aardbol rijk is en haar hele leven al een enorme water rat is het niet zo raar dat Maroean 4 jaar geleden is begonnen met het organiseren van kitesurfreizen. Maroean organiseert onze kitesurfreizen en zorgt er graag voor dat iedereen het naar zijn of haar zin heeft! Helemaal verslaafd brengt ze vrijwel alle dagen aan het strand door.

 • De beste instructeurs
  De beste instructeurs

  Ronald en Sander zijn beide IKO gecertificeerd en hebben jarenlange ervaring.

 • Veilige kitesurf lessen
  Veilige kitesurf lessen

  Het beste en veiligste kitesurf materiaal om jou als cursist goed les te kunnen geven.

 • Het beste materiaal
  Het beste materiaal

  Wij maken gebruik van het beste materiaal wat er momenteel op de markt is: North Kiteboarding en ION.

 • Eerlijk kitesurf advies
  Eerlijk kitesurf advies

  Onze instructeurs geven eerlijk antwoord op al je vragen. Van het niveau dat je hebt, tot het bepalen van de juiste windrichting of materiaal.