kitesurfles in noord holland

GROEPSACTIVITEITEN

Onvergetelijke activiteiten, een familiedag, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje?
Bij 4Wind Watersports op het stand van Castricum (dicht bij Amsterdam, Alkmaar en Haarlem) vind je de leukste activiteiten voor elke gelegenheid!

Activiteiten en Bedrijfsuitjes bij 4Wind in Castricum aan Zee

Een leuke dag organiseren voor je vrienden, familie of collega’s? Organiseer dan een uitje bij 4Wind Watersports met een breed scala aan leuke, actieve en hilarische activiteiten. Powerkiten, volleyballen, golfsurfen, SUPpen, brandingraften of kitesurfen zijn zomaar een aantal activiteiten die je bij ons kunt doen.

4Wind Watersports biedt diverse strandactiviteiten en talloze mogelijkheden voor diner, bbq’s of picknicks zijn mogelijk bij ons op de locatie in Castricum aan Zee. Wij gaan niets uit de weg om jou de perfecte dag op het strand te bezorgen! Heb je speciale wensen? Laat het ons weten!


het leukste bedrijfsuitje in noord holland

Bedrijfsuitje

Een dag waar nog lang over nagepraat wordt met leuke, hilarische activiteiten voor iedereen! Tijdens een bedrijfsuitje leer je je collega’s eens van een hele andere kant kennen.
Vanaf € 17,50 per persoon
de leukste strandactiviteiten in noord holland

Strandactiviteit

Een dag die nooit meer vergeten mag worden beleef je natuurlijk met je blote voeten op het strand van Castricum door het doen van uitdagende en hilarische activiteiten!
Vanaf € 17,50 per persoon
de leukste teambuilding in noord holland

Teambuilding

Op zoek naar een leuke dag op het strand met het hele team? Wij zorgen er samen met jullie voor dat deze dag onvergetelijk wordt. We organiseren graag een onvergetelijke teambuilding voor jullie!
Vanaf € 17,50 per persoon
een familieuitje op het strand in noord holland

Familieuitje

Met de hele familie een te gekke dag op het mooiste strand van Noord-Holland? Lees snel verder en stel samen met ons jullie perfecte dag samen!
Vanaf € 17,50 per persoon
vrijgezellenfeest in noord holland

Vrijgezellenfeest

Een origineel vrijgezellenfeest organiseren? Samen met jullie zorgen we er voor dat de vrijgezel (en al zijn/haar vrienden/vriendinnen) een prachtige dag hebben.
Vanaf € 17,50 per persoon

De beste instructeurs

Ronald en Sander zijn beide net als al onze instructeurs gecertificeerd en hebben stuk voor stuk jarenlange ervaring in het geven van clinics en lessen

Veilige uitjes

Wij maken gebruik van het beste materiaal wat er momenteel op de markt is. Dit in combinatie met onze goed opgeleide instructeurs zorgt voor de veiligste uitjes en lessen

Eerlijk advies

Onze instructeurs geven eerlijk antwoord op al je vragen. Met jullie wensen willen we graag een te gekke dag van maken. Samen bepalen we welke activiteiten het best bij jullie passen!

Klaar voor een te gekke dag?