BRANDINGRAFTEN

Brandingraften in Noord Holland

Houdt jouw team het hoofd boven water wanneer we de Noordzee golven trotseren?

Op zoek naar een echte uitdaging voor het hele team? Kom brandingraften bij 4Wind.
We beginnen met het omkleden, iedereen krijgt zijn of haar wetsuit en we maken ons klaar om de Noordzee te trotseren. Onze instructeurs zullen uitleggen hoe we te werk moeten gaan en zodra iedereen er klaar voor is gaan we in teams het water in en proberen we ons door de branding heen te werken! Welk team houdt het hoofd boven water?

Het brandingraften is uitstekend te combineren met onze andere activiteiten om een mooie middag op het strand en in de zee te garanderen.

Teamwork is erg belangrijk bij het brandingraften, zonder samenwerking zul je de raft niet door de branding heen krijgen.

Groep:10 tot 50 personen
Duur:1,5 uur
Inbegrepen:       Materiaal, wetsuits en instructeur                                                                  
Kosten:Vanaf €25 per persoonOok brandingraften met de hele groep?

De beste instructeurs

Ronald en Sander zijn beide net als al onze surf instructeurs gecertificeerd en hebben stuk voor stuk jarenlange ervaring in het geven van surfles.

Veilige lessen

Wij maken gebruik van het beste materiaal wat er momenteel op de markt is. Dit in combinatie met onze goed opgeleide instructeurs zorgt voor de veiligste lessen

Eerlijk advies

Onze instructeurs geven eerlijk antwoord op al je vragen. Van het niveau dat je hebt, tot het bepalen van de juiste condities of materiaal. Na de les nog vragen? We nemen ze samen door!