Expeditie robinson spel op het strand van Castricum in noord-holland

EXPEDITIE ROBINSON

EXPEDITIE ROBINSON in Noord Holland

De gaafste proeven volbrengen tijdens het bedrijfsuitje Expeditie Robinson!

Een bedrijfsuitje waarbij het echt aan komt op teamwork? Kies dan voor Expeditie Robinson op het strand van Castricum aan Zee.
Wie kent het niet? Een van de best bekeken en meest besproken televisieprogramma’s van de afgelopen jaren. En nu kun je het zelf ervaren met jouw eigen team!
We verdelen de groep in teams, met jouw eigen team ga je proberen de proeven zo goed en zo snel mogelijk te doorlopen. Hier en daar wat overleg kan geen kwaad, samen sta je sterk en zonder hulp van je team gaan de proeven niet slagen.

Per proef legt de spelleider van 4Wind uit wat de bedoeling is en waar op te letten. Zodra elk team er klaar voor is starten we de tijd en mogen jullie alles geven. Bij het bedrijfsuitje Expeditie Robinson gaat het niet alleen maar om kracht, goed nadenken en logisch naar een spel kijken kan de oplossing bieden.

Een aantal voorbeeldproeven zijn:

  • Vuur maken
  • A-frame lopen
  • Puzzel oplossen
  • Regengoot van Bamboe maken
    Of bijvoorbeeld;
  • Toren bouwen

Kortom een echt onvergetelijk bedrijfsuitje voor jong en oud.

Graag wat extra leiderschap in het spel brengen? Per proef kiezen we een teamleider die de leiding zal gaan nemen. Aan het eind van het spel bepalen we via een algemene eilandraad wie de beste leider is geweest tijdens het bedrijfsuitje.

Groep:10 tot 50 personen
Duur:1,5 of 2 uur (pauze mogelijk)
Inbegrepen:       Materiaal en spel begeleiders                                                          
Kosten:Vanaf €27,50 per persoon

Ook Expeditie Robinson spelen met de hele groep?

De beste instructeurs

Ronald en Sander zijn beide net als al onze surf instructeurs gecertificeerd en hebben stuk voor stuk jarenlange ervaring in het geven van surfles.

Veilige lessen

Wij maken gebruik van het beste materiaal wat er momenteel op de markt is. Dit in combinatie met onze goed opgeleide instructeurs zorgt voor de veiligste lessen

Eerlijk advies

Onze instructeurs geven eerlijk antwoord op al je vragen. Van het niveau dat je hebt, tot het bepalen van de juiste condities of materiaal. Na de les nog vragen? We nemen ze samen door!