Veel gestelde kitesurfles vragen

Vragen

Veel mensen hebben toch nog wat vragen, ja zelfs na het bekijken van de website, daarom hebben wij hier nog wat veelgestelde vragen op een rijtje gezet!

 

Veel gestelde vragen kitesurfles

Jullie geven les volgens de IKO, wat is IKO?

IKO is de Internationale Kiteboard Organisatie, deze organisatie zorgt er voor dat er op een veilige en goede manier word lesgegeven.
Door ons aan te sluiten bij de IKO laten we zien dat we er naar streven de cursisten op een goede en veilige manier te leren kitesurfen. Voor meer informatie kijk op www.ikointl.com

Wat kan ik na de eerste kitesurfles in een groep?

Na deze 1e les heb jij controle over de kite en ben je al helemaal weg van de sport! Je bent op het strand bezig geweest met de vlieger en je skills getest met de kite! Je kunt nu verder met de tweede kitesurfles waarin je de kracht van de kite gaat ondervinden terwijl je wordt voortgesleept door het water!

Wat kan ik na de tweede kitesurfles in een groep?

Na de 2e kitesurfles heb jij controle over de kite en ben je misschien al begonnen met het boardstarten! Je bent op het strand bezig geweest met de vlieger en je skills getest in het water! En je voelt je steeds fijner met de kite in je handen. Je hebt misschien zelfs al je eerste boardstarts gemaakt (met vallen en opstaan).

Wat kan ik na de derde kitesurfles in een groep?

Na deze 3e kitesurfles heb jij controle over de kite en heb je meters gemaakt! Je bent op het strand bezig geweest met de vlieger en je skills getest in het water! Je hebt je eerste boardstarts gemaakt en gejuicht toen je je eerste meters maakte.

Wat moet ik meenemen voor de kitesurfles?

Voor de kitesurfles is bijna niks nodig, al het materiaal zit namelijk bij de les inbegrepen. Wat handig is om mee te nemen is wat drinken, eten en een zonnebril en handdoek.

Wat zijn de kosten van een kitesurfles en wat zit hierbij inbegrepen?

De prijzen van de kitesurflessen zijn terug te vinden op de prijzenpagina. Al het materiaal is bij de prijs inbegrepen. Onder het materiaal verstaan we de kite, de bar, het board, een wetsuit, helm, harnas, drijfvest en natuurlijk de instructeur! Bij ons geen bijkomende kosten.

Kan ik wel kitesurfen?

Iedereen kan leren kitesurfen, jong of oud. Kitesurfen bevat veel techniek en door middel van goede les kan iedereen dit beheersen. Onze jongste cursist was 7 jaar, de oudste 75!

Neem contact met ons op voor jouw eerste sup ervaring!

De beste instructeurs

Ronald en Sander zijn beide net als al onze surf instructeurs gecertificeerd en hebben stuk voor stuk jarenlange ervaring in het geven van surfles.

Veilige lessen

Wij maken gebruik van het beste materiaal wat er momenteel op de markt is. Dit in combinatie met onze goed opgeleide instructeurs zorgt voor de veiligste lessen

Eerlijk advies

Onze instructeurs geven eerlijk antwoord op al je vragen. Van het niveau dat je hebt, tot het bepalen van de juiste condities of materiaal. Na de les nog vragen? We nemen ze samen door!