GOLFSURFEN

Groepsactiviteit Golfsurfen

Met de hele groep jagen op de golven in de Noordzee, wie surft de eerste golf naar het strand?

Wat is er nu mooier dan de golven van de Noordzee bedwingen op het mooiste strand van Nederland. Leren golfsurfen met je collega's of vrienden doe je ook bij 4Wind, de lessen worden verzorgt door ons zusterbedrijf Surfschool Castricum!

Na aankomst op ons watersportcentrum trekken we allemaal een wetsuit aan. Wanneer iedereen klaar is zoeken we een board uit wat bij je past, en rennen naar het water! Onze enthousiaste instructeurs leggen de basis van het golfsurfen uit, en we behandelen de eventuele vragen.

Als we er klaar voor zijn springen we de prachtige Noordzee in. De instructeurs helpen iedereen om zijn of haar eerste golf te pakken, wie van jullie groep maakt de langste rit?

Groep:1tot 50 personen
Duur:1,5 uur of 2 uur
Inbegrepen:   Surfboards, wetsuits en instructeur                                                                  
Kosten:Vanaf €27,50,- per persoon


Kijk op de website van Surfschool Castricum voor meer informatie en actuele prijzen.


Ook leren golfsurfen met de hele groep?

De beste instructeurs

Ronald en Sander zijn beide net als al onze surf instructeurs gecertificeerd en hebben stuk voor stuk jarenlange ervaring in het geven van surfles.

Veilige lessen

Wij maken gebruik van het beste materiaal wat er momenteel op de markt is. Dit in combinatie met onze goed opgeleide instructeurs zorgt voor de veiligste lessen

Eerlijk advies

Onze instructeurs geven eerlijk antwoord op al je vragen. Van het niveau dat je hebt, tot het bepalen van de juiste condities of materiaal. Na de les nog vragen? We nemen ze samen door!