GROEPSACTIVITEIT KITESURFEN

Kitesurfen met een groep

Op zoek naar een uitdaging voor het hele team? Ga samen kitesurfen!

Op zoek naar een te gekke activiteit voor het hele team? Kom kitesurfen bij 4Wind.
De instructeurs zullen starten met een uitleg over de wind en veiligheid bij het kitesurfen. Dan gaan we zorgen dat jullie de kite goed onder controle kunnen houden. Gaan jullie lekker? Dan springen we de Noordzee in om een flinke stap te zetten met het kitesurfen!

Het kitesurfen is te combineren met andere activiteiten maar wij adviseren om bij het kitesurfen als groepsuitje volledig te focussen op het kitesurfen, zodat we flinke stappen kunnen zetten. 


Stap voor stap zorgen we er voor dat jullie op een goede en leuke manier kennis maken met het kitesurfen. Kitesurfen is leuk voor iedereen! Of het nu gaat om een vrijgezellenfeest of een familie uitje? Wij kunnen de kracht van de kites zo aanpassen dat iedereen op een rustige manier leert kitesurfen. Toe aan meer actie? Dan zetten we de volgende stap en duiken we de zee in!


Groep:tot 25 personen
Duur:In overleg nader te bepalen
Inbegrepen:         Materiaal en instructeur                                                                  
Kosten:Vanaf €69,- per persoon


Neem contact met ons op voor een onvergetelijke dag!

De beste instructeurs

Ronald en Sander zijn beide net als al onze surf instructeurs gecertificeerd en hebben stuk voor stuk jarenlange ervaring in het geven van surfles.

Veilige lessen

Wij maken gebruik van het beste materiaal wat er momenteel op de markt is. Dit in combinatie met onze goed opgeleide instructeurs zorgt voor de veiligste lessen

Eerlijk advies

Onze instructeurs geven eerlijk antwoord op al je vragen. Van het niveau dat je hebt, tot het bepalen van de juiste condities of materiaal. Na de les nog vragen? We nemen ze samen door!