kitesurfen castricum

Kitesurfen in Castricum

De mooiste locatie om te leren kitesurfen!

kitesurfen castricum

Kitesurfen in Castricum

Kitesurfen Castricum aan Zee

Het kitesurf en activiteiten strand van Noord-Holland ligt in Castricum, perfect gelegen op nog geen 20 minuten van Amsterdam, Alkmaar of Haarlem. Via de A9 is onze locatie waar de activiteiten en kitesurflessen beoefend kunnen worden goed bereikbaar.

Parkeren kost €7,50 voor een gehele dag op een groot parkeerterrein en is gelijk aan de oprit van het strand gelegen.

Castricum heeft op loopafstand de grootste camping van Nederland, Camping Bakkum. Ook heeft Castricum een eigen treinstation (met OV-fietsen), dus met het openbaar vervoer zijn wij ook erg goed te bereiken!

LOCATIE

Wij hebben een groot watersportcentrum tot onze beschikking genaamd Sports at Sea welke van alle gemakken voorzien is, sanitaire voorzieningen (incl warme douches), loungeruimte, een kantine en ontspannen sfeer die elke dag tot jullie beschikking is.

Het watersportcentrum, opgericht in 2014, is de trekpleister aan de Noord-Hollandse kust, voor iedereen die gek is van water- en strandsporten. bij Sports at Sea ademt het surfers, kitesurfers en andere watersporters.

Kom het zelf ervaren, wij zijn trots op deze locatie. Dankzij het ruime strand hebben we tot aan Wijk aan Zee alle ruimte om jou een goede kitesurfles of andere activiteit te bezorgen!

Naast kitesurfles kan je op onze locatie ook terecht voor de leukste bedrijfsuitjes en groepsevenementen zoals bijvoorbeeld brandingraften, surfen, suppen, powerkiten of het Expeditie Robinson spel.

Waarom kitesurfen in Castricum

Castricum is een van de mooiste locaties van Noord-Holland om te leren kitesurfen.
Een groot watersportcentrum van alle gemakken voorzien. Na je kitesurfles even lekker douchen? Geen probleem ook een warme douche is natuurlijk mogelijk. 
Locale instructeurs die heel bekend zijn op de spot en je precies uitleggen hoe alles in zijn werk gaat. 

Mooi vlak water en toch op de Noordzee. Vanwege de zandbanken voor ons watersportcentrum beschikken we over mooi vlak en ondiep water waar iedereen leert kitesurfen!

Leer kitesurfen op deze mooie locatie

Sports At Sea, Castricum aan Zee

We ontvangen je graag op ons prachtige watersportcentrum in Castricum aan Zee. Voor je eerste kitesurfles of een onvergetelijk bedrijfsuitje!