Kitesurfles Noord Holland

Kitesurfles op de mooiste locatie van Noord Holland

Kitesurfles Noord Holland, Castricum aan Zee

Kitesurfschool 4Wind heeft de mooiste locatie in Castricum, Noord-Holland. Zeer centraal gelegen en goed bereikbaar vanuit Alkmaar, Amsterdam of Haarlem!

Op nog geen 500 meter van de ruime parkeerplaats ligt ons watersportcentrum, welke in samenwerking met Sports at Sea van alle gemakken is voorzien!

We hebben in Castricum een groot strand beschikbaar speciaal voor kitesurflessen, groepen en andere watersportactiviteiten.

Naast kitesurflessen, suppen of powerkiten kun je als gevorderde/beginnende kitesurfer, supper of surfer ook lid worden van Sports at Sea, er is de mogelijkheid tot stalling van je surfgear, douches, toiletten en natuurlijk de sfeer van de surfers onderling!

Voor meer informatie betreffende lidmaatschappen, verwijzen wij u graag naar de website van Sports At Sea of kom langs op strand voor een rondleiding door ons watersportcentrum.

Onze kitesurfschool is direct gelegen naast de strandtenten op het mooiste strand van Noord-Holland, in Castricum.
Castricum in Noord-Holland is voor het hele gezin eigenlijk perfect, eetgelegenheden op strand, zeewater en heel veel zand en een parkeerplaats waar altijd ruimte is voor een betaalbare dagprijs!

Kitesurfles kun je volgen vanaf maart tot eind november, ben je op zoek naar een kitesurfschool op een top locatie. Kijk dan eens bij onze kitesurflessen en we ontvangen je graag op het strand!

Krijg kitesurfles van onze Nederlands kampioen kitesurfen Sander Bos en zijn professionele team instructeurs. Samen zorgen wij er voor dat je binnen no-time zelfstandig aan de slag kunt en je eerste meters maakt op de prachtige Noordzee.

Elk jaar zorgen wij voor het nieuwste materiaal zodat je op een veilige en verantwoorde manier het kitesurfen onder de knie kunt krijgen. Al onze instructeurs zijn IKO gecertificeerd en uiteraard zijn al onze prijzen inclusief al het benodigde materiaal. Bij ons dus geen onverwachte bijkomende kosten!

Wil je eerst nog wat meer informatie over het kitesurfen in Noord Holland? Voor je kitesurfles Noord Holland? Of de locatie van onze kitesurfschool Noord Holland? Neem dan een kijkje bij onze Kennisbank en lees je alvast in voor de kitesurfles begint!

Heb je vragen of wil je meer informatie, neem gerust contact met ons op en samen plannen we graag je kitesurfles in Noord Holland in wanneer het jou uit komt.
 

Waarom kitesurfles Noord Holland

Castricum is een van de mooiste locaties van Noord Holland om te leren kitesurfen.
Een groot watersportcentrum van alle gemakken voorzien. Na je kitesurfles even lekker douchen? Geen probleem ook een warme douche is natuurlijk mogelijk. 
Locale instructeurs die heel bekend zijn op de spot en je precies uitleggen hoe alles in zijn werk gaat. 

Mooi vlak water en toch op de Noordzee. Vanwege de zandbanken voor ons watersportcentrum beschikken we over mooi vlak en ondiep water waar iedereen leert kitesurfen!

Kitesurfles Noord Holland