kitesurfles bij een kitesurfschool

KITESURFMATERIAAL HUREN

KITESURFMATERIAAL HUREN

Kite materiaal huren in Noord-Holland op de mooiste locatie.

Na je kitesurflessen direct zelf aan de slag of geen materiaal mee op vakantie?

Hoe werkt onze kiteverhuur?

Je meldt je bij de balie van de kitesurfschool en bespreek wat je wilt gaan huren. We hebben verschillende kites en boards klaar liggen.

Als je klaar bent meld je je weer bij de balie en we controleren gezamenlijk je materiaal op schade en melden we je af. Vervolgens kan je de kite leeg laten lopen, stop je deze in de tas en kan je alles bij ons inleveren. Wij ruimen dan alles voor je op en jij kan je gaan omkleden. Daarna reken je af en kan je nog even relaxen en nagenieten van je kitesessie bij ons op het terras.
Onze openingstijden zijn afhankelijk van de wind, vooraf telefonisch informeren is verstandig.

Huur het nieuwste kitesurfmateriaal van Duotone en ION

Voorwaarden kitesurf materiaal huren

Kitesurf materiaal huren is alleen mogelijk met een geldig legitimatiebewijs en een borg van € 250,-. Klik hieronder voor de uitgebreide voorwaarden.

De beste instructeurs

Ronald en Sander zijn beide net als al onze kitesurf instructeurs IKO gecertificeerd en hebben stuk voor stuk jarenlange ervaring in het geven van kitesurfles.

Veilige kitesurflessen

Wij maken gebruik van het beste materiaal wat er momenteel op de markt is: Duotone en ION. Dit in combinatie met onze goed opgeleide kitesurfinstructeurs zorgt voor de veiligste lessen

Eerlijk kitesurf advies

Onze instructeurs geven eerlijk antwoord op al je vragen. Van het niveau dat je hebt, tot het bepalen van de juiste windrichting of materiaal. Na de les nog vragen? We nemen ze samen door!
leren kitesurfen privéles

ZELF AAN DE SLAG MAAR GEEN EIGEN KITESURF MATERIAAL

Wil je na je kitesurflessen graag zelf doorpakken met kitesurfen, maar heb je nog geen eigen kitesurf materiaal? Dan is het huren van een kitesurfset de oplossing! Op deze manier kun jij bekijken welk materiaal goed bij je past, en kun je flink doorpakken zonder meteen een hele nieuwe kitesurfset te kopen.


Wanneer je kitesurfmateriaal gaat huren, kun je de gewenste kite perfect afstemmen op de condities van die dag. Zo heb je altijd het beste en nieuwste kitesurf materiaal op de markt, en pak je sneller de juiste maat.


Ben je na een aantal keren kitesurfmateriaal huren klaar om een eigen kitesurfset aan te schaffen? Ook daarbij helpen we je graag, we gaan samen zitten en zorgen dat je precies weet waar je op moet letten bij het bezoek aan een kitesurfshop. We kijken naar wat er bij jou past en voor welke kite je zou moeten gaan, zo kom je met enige know-how aan bij een shop.


Bij ons is de after-care nog steeds super belangrijk, hier maken we ons dan ook hard voor. Niet voor niets zeggen cursisten dat onze after-care het beste is! En daar zijn we trots op.  


Je bepaalt zelf hoe lang je het materiaal wilt huren, en samen zorgen we er voor dat je met een mooie set aan de slag kunt. Lever je de set na je kitesurfsessie weer netjes in, dan ronden we alles af en kun je nog even heerlijk nagenieten van je sessie!

Nog vragen of tip nodig? Onze instructeurs geven je met veel enthousiasme nog wat laatste tips en tricks mee!

GEEN NAT KITESURFMATERIAAL IN JE AUTO
Een groot voordeel van het huren van kitesurfmateriaal, is dat je de natte wetsuit en trapeze gewoon af kunt spoelen en terug in kunt leveren. Zo kun jij droog terug naar huis, en zorgen wij dat deze schoon en droog is voor de volgende keer. 

Klaar voor je eerste kitesurfles?

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Marc Bakker
Als je echt van alle luxe voorzien kite les wil ben je bij dit adres goed. Ik heb met mijn kinderen 3x3 uur les genomen zodat we alle veiligheids aspecten en basis dingen weten. Hierna kan je zelf aan de gang en de leraren kijken op de achtergrond mee en geven je tips over wat je het best kan kopen qua set.
kitesurfles_review
Ms. Nameless
Add Your Stars
Lars de Groof
Nadat ik mezelf enkele basic tricks had geleerd, waren de clinics van Sander een must om mij verder te laten evolueren in het freesyle kitesurfen. Voor mij was dit een ideale voorbereiding op competities in Nederland en België.
trick clinic kitesurfles bij 4Wind
Ms. Nameless
Add Your Stars
Richard en Hanneke
In weer en wind deze fantastiche sport te mogen beoefenen is ons mogelijk gemaakt met het engelengeduld en passie van de instructeurs van 4Wind. De lessen waren gaaf, spannend, intensief en wat hebben we een lol gehad! 
leren kitesurfen tijdens de kitesurfles bij 4wind
Ms. Nameless
Add Your Stars