kitesurf vakantie dakhla

Progression Camp Dakhla Marokko

Al jaren organiseren wij de beste kitesurfvakanties, met mega progressie voor iedereen.

4WIND DAKHLA - PROGRESSION CAMP

Datums: 5 mei - 12 mei 2024

It’s time for some progression!
De voorgaande edities is gebleken dat er erg veel progressie te behalen is tijdens je kitecamp! Sander en Ronald gaan met je aan de slag om jou met heel veel progressie aan het seizoen in Nederland te laten beginnen.

Ook dit jaar organiseren we een Progression Camp op het vlakwaterparadijs voor het voorjaar; Dakhla!

Weer lekker beginnen zodra de kites uit de winterstop komen! Probeer je al een tijdje die ene sprong, een backroll of ben je al lekker aan het freestylen maar mis je net die ene tip? Misschien ben je nog niet bezig met tricks maar wil je gewoon lekker stappen maken in het kitesurfen? Ga met ons mee.. Met deze intensieve coaching is progressie gegarandeerd! 


Tijdens deze 8 daagse trip, krijg je intensieve begeleiding. Naast dat we in het begin een persoonlijk progressie plan opstellen, krijg je tips op het strand over je gear en de veiligheid, gaan we in kleine groepjes het water op en filmen we je tijdens het kiten zodat we dit samen kunnen analyseren in de avonduren. We doen tijdens deze week echt alles om de gestelde doelen te behalen, veel uren staan we in het water om er voor te zorgen dat jouw progressie door het dak schiet! Natuurlijk zijn gezelligheid en een leuke groep ook inbegrepen.

Ben je net begonnen en lijkt dit een ver van je bed show? Geen zorgen, start je met transities en wie weet zelfs je eerste sprong, ieder niveau is welkom in onze clinics. Toch nog een lesje nodig? Ook dit kan, bij een van de IKO gecertificeerde leraren van de kitesurfschool in Dakhla.


Naast het vele kiten, kun je wakeboarden aan de kabel, laten we je kennis maken met de echte Marokkaanse keuken en als de wind in de ochtend nog even slaapt kun je de sportschool in duiken of mee doen met de yoga. 

We verblijven in mooie houten bungalows die uitkijken over de lagoon en van alle gemakken voorzien zijn. Simpel, maar schoon, netjes en inclusief je eigen badkamer. Naast zand, wind en zon is er helemaal niets om ons heen, dus naast het vele kitesurfen is dit de ideale omgeving om eens even helemaal niks te doen, behalve te ontspannen, genieten van je rust en in de avonduren met een biertje sterren te kijken.

Wat is er inbegrepen? 
Ontbijt, lunch en diner zijn bij de prijs inbegrepen en als je in de avonduren nog energie over hebt, zorgt de DJ voor een lekker deuntje in de beachbar.

Wij zorgen voor een locker in de surfschool zodat jouw surfspullen veilig zijn opgeborgen. Ook kun je gebruik maken van de faciliteiten bij de surfschool zoals de compressor en douches. Tijdens het kiten varen er bootjes rond die jou helpen wanneer er iets mis gaat of je het board kwijt bent. 

Bij deze kitesurfvakantie zijn Ronald en Sander er voor jou! Coaching en clinics zijn belangrijk en we zorgen dat je alle aandacht krijgt die je nodig hebt om nieuwe dingen te leren. Video analyse om in de avond terug te zien waar je de volgende dag mee aan de slag kunt. Even wat minder wind, dan geven we materiaal- of safety-clinics om jouw kiteskills nog meer te verbeteren

We gaan deze week ook een downwinder maken naar "the White Dune" inclusief onze begeleiding en die van de boot, deze droomplek midden in de Sahara zorgt voor magische foto's van jouw kitesurftrip! 

kitetrip dakhlaDo we need to say more? Pak je kitespullen, al je goede voornemens en een flinke dosis energie in en ga met ons mee voor een perfecte start van je 2024 kiteseizoen midden in de woestijn van Dakhla. Het is tijd voor progressie en wij hebben er zin in! :-) 

Level: beginner / intermediate / advanced

LOCATIE

DAKHLA

Door velen meer dan eens de perfecte kitebestemming genoemd. Hier vind je de grootste lagoon die de wereld rijk is en even verderop tref je een perfecte wave spot aan. Daarnaast is dit naast Brazilië de meeste windzekere plek ter wereld. Kortom, de perfecte spot voor beginners, freestylers, waveriders en dat allemaal samen op een plek, wat willen we nog meer?!dakhla marokko

WEERSOMSTANDIGHEDEN

Als de wind er is, en dat is bijna altijd, dan staat hij ook meteen aan! De wind begint voorzichtig in de ochtend, maar doet er altijd nog een flink aantal knopen bovenop in de middaguren.

Overdag kun je in je bikini of boardshort het water op, in de namiddag is een shorty of een dun zomerpak (3/2mm) wel zo prettig en doordat de wind ook in de nacht gewoon doorzet adviseren we je zeker om een lekkere trui mee te nemen voor de avond uren, maar natuurlijk bouwen we ook een kampvuur waar je lekker bij kunt opwarmen.

DAKHLA ATTITUDE

Onze accommodatie ligt direct aan de lagoon, je rolt dus zo je bungalow uit het strand op. Naast de mooie houten bungalows waar we in verblijven is er een gezellig groot terras / restaurant waar we met z’n allen 3x per dag eten, een boekje lezen in de mooie lounge bedden of de sessie afsluiten met een biertje uitkijkend over de lagoon ;-) Geloof ons, uitkijkend over de lagoon vanuit je bungalow heb je een prachtig uitzicht, zowel bij het opstaan als wanneer je tevreden over je sessies weer gaat slapen.

4Wind kiest voor deze accommodatie vanwege de ligging en vanwege de sfeer. Dakhla Attitude is een gezellig en laagdrempelig kamp met goed eten en de juiste faciliteiten. Een kamp waar iedereen welkom is en de focus ligt op een fijne tijd voor iedereen. Jong, oud, gevorderd of juist een beginner, we nodigen je uit om samen met ons te genieten van de grote hoeveelheid zand, een enorme lagoon en bovenal de gezelligheid van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat. 

We houden uiteraard wel van een goede slaapplek na al die inspanning en daarom hebben we een fijne bungalow voor jullie gereserveerd tijdens ons kamp. Comfortabel, met terras, uitzicht over de grote lagoon en voorzien van een eigen sanitair. 

Er is de hele dag een goede wifi verbinding in het restaurant en mocht je toch progressie filmpjes voor de volgende dag willen downloaden vanuit je eigen bungalow, dan kunnen we je helpen aan een 3G USB stick.

null


KITESCHOOL

We werken samen met een zeer uitgebreide IKO gecertificeerde school die van alle gemakken is voorzien zoals je van ons gewend bent. Toch nog een les nodig of geen zin om je gear mee te nemen en liever een huurset? We regelen het graag voor je.
Daarnaast is er een beveiligde gearopslag voor je.

VERVOER

Je bent eruit en gaat gezellig met ons mee? Het is heel makkelijk om ons te bereiken! 

Boek je ticket via Royal Air Maroc vanaf AMS, met een korte tussenstop op Casablanca en wij pikken je op op de luchthaven van Dakhla bij aankomst als we al niet gezellig bij je op de vlucht zitten en de voorpret al op Schiphol begint!

Wil je graag wat hulp bij het boeken van je ticket? Geen probleem, mail ons gerust.

voor elke kiter een passend type kite

PAKKET INCLUSIEF

 • 7 nachten accommodatie in een Dragon Premium bungalow
 • Dagelijks uitgebreid ontbijt, lunch en Marokkaans diner
 • Intense progressie clinics (indien gewenst)
 • Videoanalyse
 • Kiten op de speedspot
 • Transfers van en naar de luchthaven van Dakhla
 • Gear storage & kitecentre faciliteiten
 • 4Wind team (Ronald en Sander) 24 uur per dag
 • WIFI
 • Boeking & administratie kosten
 • Zon, Gezelligheid, Woestijnzand, een enorme Lagoon en heel veel kitesurfen


EXTRA OPTIES:

 • Upgrade naar een single bungalow.
 • Kitesurflessen
 • Kitesurf materiaal huur.


EXCLUSIEF:

 • Vlucht
 • Andere lokale uitgaven, drankjes en overige activiteiten.


Alleen met ons mee? Geen probleem, de meeste boekers van onze reizen komen over het algemeen alleen. Wij zorgen voor leuke kamergenoten. 

We hebben 8 reizigers per week nodig om deze trip door te laten gaan.

* Let op! Voor de lessen en verhuur hanteren we een no wind policy. Mocht het onverwacht niet waaien dan organiseren we vervangende activiteiten (SUP/Surf/wakeboarden).


PRIJZEN

€ 1250,-

 • * Het is geen probleem als je alleen komt. Je deelt een kamer met maximaal 1 andere reiziger.

* Prijs is exclusief vliegticket (gemiddeld tussen de € 350,- en € 500,- retour inclusief boardbag).