Kitesurfen Noord Holland

Kitesurfschool 4Wind heeft de mooiste locatie in Castricum, Noord-Holland. Zeer centraal gelegen en goed bereikbaar vanuit alkmaar, Amsterdam of Haarlem!

Op nog geen 500 meter van de ruime parkeerplaats ligt ons watersportcentrum, welke in samenwerking met Sports at Sea van alle gemakken is voorzien!

We hebben in Castricum een groot strand beschikbaar speciaal voor kitesurflessen, groepen en andere watersportactiviteiten.kitesurfen noord holland

Naast kitesurflessen, suppen of powerkiten kun je als gevorderde/beginnende kitesurfer, supper of surfer ook lid worden van Sports at sea, er is de mogelijkheid tot stalling van je surfgear, douches, toiletten en natuurlijk de sfeer van de surfers onderling!

Voor meer informatie betreffende lidmaatschappen, verwijzen wij u graag naar de website van SportsAtSea of kom langs op strand voor een rondleiding door ons watersportcentrum.

Onze kitesurfschool is direct gelegen naast de strandtenten op het mooiste strand van Noord Holland, in Castricum. 
Castricum in Noord-Holland is voor het hele gezin eigenlijk perfect, eetgelegenheden op strand, Zeewater en heel veel zand en een parkeerplaats waar altijd ruimte is voor een betaalbare dagprijs!

Onze kitesurfschool is vanaf april tot eind oktober geopend, ben je op zoek naar een kitesurfschool op een top locatie. Kijk dan eens bij onze kitesurflessen en we ontvangen je graag op het strand! 

Krijg les van onze Nederlands kampioen kitesurfen Sander Bos en zijn professionele team instructeurs. Samen zorgen wij er voor dat je binnen no-time zelfstandig aan de slag kunt en je eerste meters maakt op de prachtige Noordzee. 

kitesurfschool noord hollandElk jaar zorgen wij voor het nieuwste materiaal zodat je op een veilige en verantwoorde manier het kitesurfen onder de knie kunt krijgen. Al onze instructeurs zijn IKO gecertificeerd en uiteraard zijn al onze prijzen inclusief al het benodigde materiaal. Bij ons dus geen onverwachte bijkomende kosten! 

Wil je eerst nog wat meer informatie over het kitesurfen? Of de locatie van onze kitesurfschool in Noord Holland? Neem dan een kijkje bij onze Kennisbank en lees je alvast in voor de kitesurfles begint!

Heb je vragen of wil je meer informatie, neem gerust contact met ons op en samen plannen we graag je kitesurfles wanneer het jou uit komt. 
 

 • De beste instructeurs
  De beste instructeurs

  Ronald en Sander zijn beide IKO gecertificeerd en hebben jarenlange ervaring.

 • Veilige kitesurf lessen
  Veilige kitesurf lessen

  Het beste en veiligste kitesurf materiaal om jou als cursist goed les te kunnen geven.

 • Het beste materiaal
  Het beste materiaal

  Wij maken gebruik van het beste materiaal wat er momenteel op de markt is: Duotone Kiteboarding en ION.

 • Eerlijk kitesurf advies
  Eerlijk kitesurf advies

  Onze instructeurs geven eerlijk antwoord op al je vragen. Van het niveau dat je hebt, tot het bepalen van de juiste windrichting of materiaal.

Neem alvast eens een kijkje bij onze lespakketten, wat past het best bij jou?

lespakketten