Kitesurfschool 4Wind heeft de mooiste locatie in Castricum Noord-Holland , zeer centraal gelegen en goed bereikbaar vanuit alkmaar, Amsterdam of Den Helder!

Op nog geen 500 meter van de ruime parkeerplaats ligt ons watersportcentrum, welke in samenwerking met Sports at Sea van alle gemakken is voorzien!

We hebben in Castricum een groot strand beschikbaar speciaal voor kitesurflessen, groepen en andere watersportactiviteiten.

Naast kitesurflessen, suppen of powerkiten kun je als gevorderde/beginnende kitesurfer, supper of surfer ook lid worden van Sports at sea, er is de mogelijkheid tot stalling van je surfgear, douches, toiletten en natuurlijk de sfeer van de surfers onderling!

Voor meer informatie betreffende lidmaatschappen, verwijzen wij u graag naar www.sportsatsea.nl of kom langs op strand voor een rondleiding door het watersportcentrum.

De kitesurfschool van 4wind is direct gelegen naast de strandtenten in Castricum, waar wij diverse samenwerkingen mee hebben, dus niet alleen voor de kitesurfles of groepsactiviteit kunt u ons bereiken, maar tevens voor een volledig georganiseerde dag van zonsopgang tot zonsondergang!

Castricum Noord-Holland is voor het hele gezin eigenlijk perfect, eetgelegenheden op strand, Zeewater en heel veel zand en een parkeerplaats waar altijd ruimte is.

Vanaf 1 mei tot 1 november zijn wij (bijna) iedere dag aanwezig op het strand in castricum.

 • De beste instructeurs
  De beste instructeurs

  Ronald en Sander zijn beide IKO gecertificeerd en hebben jarenlange ervaring.

 • Veilige kitesurf lessen
  Veilige kitesurf lessen

  Het beste en veiligste kitesurf materiaal om jou als cursist goed les te kunnen geven.

 • Het beste materiaal
  Het beste materiaal

  Wij maken gebruik van het beste materiaal wat er momenteel op de markt is: North Kiteboarding en ION.

 • Eerlijk kitesurf advies
  Eerlijk kitesurf advies

  Onze instructeurs geven eerlijk antwoord op al je vragen. Van het niveau dat je hebt, tot het bepalen van de juiste windrichting of materiaal.

Neem alvast eens een kijkje bij onze lespakketten, wat past het best bij jou?

lespakketten