Powerkiten

Powerkiten

Powerkiten is de ultieme activiteit voor een bedrijfsuitje! Voortgesleept worden door het zand en proberen om de controle over de vlieger te houden.

Dit is de eerste stap naar het kitesurfen, je bestuurt de powerkites op dezelfde manier als de kites waarmee we kitesurfen.

We leren je om de powerkites goed en veilig te besturen en natuurlijk om er heel veel lol mee te hebben. Uiteraard staat safety voorop en zullen onze ervaren instructeurs eerst goed uitleggen hoe het powerkiten in zijn werk gaat.

Powerkiten voor elke leeftijd

Bij deze activiteit zijn de kites in verschillende maten beschikbaar. Voor de allerkleinsten en diegene die lekker ontspannen willen vliegeren, of de grotere maten voor de mensen die over het strand voortgesleept willen worden. Voor iedereen een vlieger op maat. Hierdoor is dit een ideale activiteit voor groepen en kunnen jullie samen de wind trotseren.


Zijn jullie er klaar voor om over het strand gesleept te worden en echt alle zeilen bij te moeten zetten om de powerkite in bedwang te houden?


Groep:6 tot 150 personen
Duur:1,5 uur
Inbegrepen:Powerkites en instructeur                                                                  
Kosten:Vanaf €22,50 per persoon

Neem contact met ons op voor een onvergetelijke dag op het strand!

De beste instructeurs

Ronald en Sander zijn beide net als al onze instructeurs gecertificeerd en hebben stuk voor stuk jarenlange ervaring in het geven van surf en powerkite lessen.

Veilige lessen

Wij maken gebruik van het beste materiaal wat er momenteel op de markt is. Dit in combinatie met onze goed opgeleide instructeurs zorgt voor de veiligste lessen.

Eerlijk advies

Onze instructeurs geven eerlijk antwoord op al je vragen. Van het niveau dat je hebt, tot het bepalen van de juiste condities of materiaal. Na de les nog vragen? We nemen ze samen door!