GROEPSACTIVITEIT SUPPEN

Suppen met een groep

Ontdek de watersport hype van dit moment en ga samen Suppen (Stand Up Paddle Boarden)!

Op zoek naar een echte uitdaging voor het hele team? Kom Suppen bij 4Wind.
We verzamelen bij ons watersport centrum op het strand van Castricum aan Zee, zodra jullie compleet zijn gaan we omkleden.
Iedereen krijgt een wetsuit aan, daarna zullen onze ervaren instructeurs uitleggen wat de bedoeling is.

We leren jullie stap voor stap om op de juiste manier te Suppen, zodat iedereen uiteindelijk op zijn board kan blijven staan. Wie van jullie zal het eerst rechtovereind blijven staan? En zal iemand zijn haar droog houden? 
Suppen is voor iedereen leuk, wil je rustig aan doen, of liever golven pakken en helemaal terug naar het strand Suppen? Het kan niet gek genoeg, en heeft iemand nog steeds droog haar? Daar kunnen we altijd wat aan veranderen! 

Groep:10 tot 50 personen
Duur:1,5 uur
Inbegrepen:       Materiaal, wetsuits en instructeur                                                                  
Kosten:Vanaf €25 per persoon

Suppen in Noord Holland


Neem contact met ons op voor een onvergetelijke dag!

De beste instructeurs

Ronald en Sander zijn beide net als al onze surf instructeurs gecertificeerd en hebben stuk voor stuk jarenlange ervaring in het geven van surfles.

Veilige lessen

Wij maken gebruik van het beste materiaal wat er momenteel op de markt is. Dit in combinatie met onze goed opgeleide instructeurs zorgt voor de veiligste lessen

Eerlijk advies

Onze instructeurs geven eerlijk antwoord op al je vragen. Van het niveau dat je hebt, tot het bepalen van de juiste condities of materiaal. Na de les nog vragen? We nemen ze samen door!