SUPPEN

Suppen

Ontdek de watersport hype van dit moment en ga samen SUPpen (Stand Up Paddle Boarden)!

SUPPEN

Naast de kitesurfschool in Castricum doen wij ook nog een andere watersport, namelijk Stand up Paddle boarden afgekort Suppen!
Van mooi vlak water tot veel wind en hoge golven, suppen kunnen we altijd!
Lekker golven pakken, stukken paddelen langs de noordzeekust om het eens van de andere kant te bekijken of lekker met een groep, familie of vrienden een challenge maken wie er als eerste die golf pakt of het snelste bij de boei is met zijn sup-board!
Niet onbelangrijk, misschien wel de meest intensieve workout voor je lichaam, welke spier gebruik je niet, je core draait overuren vanwege het balanceren en je armen zijn na anderhalf uur een maatje groter!
Naast het kitesurfen en de kitesurflessen bieden wij ook het suppen en de suples aan. Niets lekkerders om even te gaan suppen en de zee in te duiken..


SUP-XL

Sinds afgelopen jaar hebben we een nieuw speeltje: de SUP-XL. Met 4 tot 15 mensen op een SUP lijkt natuurlijk onmogelijk... maar niet als deze ruim 5 meter lang is! Tijdens deze toffe activiteit trotseer je samen de zee op de mega SUP. Dit brengt naast de nodige uitdagingen een hoop hilariteit met zich mee.


WAT IS SUPPEN?

Van oorsprong is de sport in Hawaii ontstaan. Rond 1960 bedachten een aantal beachboys op Hawaï een goede manier om foto’s te kunnen maken van toeristen in het water; ze gingen op hun surfboards staan en gebruikten een lange peddel om zichzelf op het water voort te bewegen. Ook de surf-instructeurs gebruiken deze techniek om hun cursisten beter in de gaten te houden en instructies te kunnen geven.

Door je core spieren aan te spannen en je concentratie op de horizon te houden zul je zien dat het niet heel lang duurt voordat jij de hele kust af gaat of lekker de golven aan het trotseren bent.

SUPPEN IS VOOR IEDEREEN

Het suppen is een heel toegankelijke sport en van jong tot oud te beoefenen, wil jij lekker over vlak water een eind paddlen of ga jij liever met je sup je eerste golf afrijden!

Suppen in Noord Holland

HOE MELDEN WE ONS DAN AAN OF KUNNEN WE GEWOON LANGSKOMEN?

Wij zijn in het zomerseizoen 7 dagen aanwezig op onze locatie Sports At Sea in Castricum en jullie kunnen gewoon langskomen om lekker te gaan Suppen, ze liggen namelijk altijd klaar voor gebruik. Heb je liever een les om de techniek goed aan te leren, de ervaren instructeurs kunnen je dit snel en goed aanleren. 

MAIL ONS VRIJBLIJVEND

SUP-CLINIC (STAND UP PADDLE BOARDEN):

€30,- per persoon (vanaf 3 personen) inclusief al het benodigde materiaal


SUP VERHUUR:

€17,50- per uur

Neem contact met ons op voor jouw eerste sup ervaring!

De beste instructeurs

Ronald en Sander zijn beide net als al onze surf instructeurs gecertificeerd en hebben stuk voor stuk jarenlange ervaring in het geven van surfles.

Veilige lessen

Wij maken gebruik van het beste materiaal wat er momenteel op de markt is. Dit in combinatie met onze goed opgeleide instructeurs zorgt voor de veiligste lessen

Eerlijk advies

Onze instructeurs geven eerlijk antwoord op al je vragen. Van het niveau dat je hebt, tot het bepalen van de juiste condities of materiaal. Na de les nog vragen? We nemen ze samen door!