TRICK CLINIC KITESURFEN

BOEK BINNEN NO-TIME PROGRESSIE

TRICK CLINIC

Niets is zo frustrerend als nieuwe dingen willen leren maar blijven hangen omdat je dingen niet goed doet. Je wilt nieuwe tricks leren, of je eerste bochtjes maken, maar omdat je niet goed weet wat je verkeerd doet is het lastig progressie maken.  

Sander leerde jaren geleden stap voor stap alle tricks zelf

En kwam er achter dat het vreselijk moeilijk is om nieuwe stappen te zetten wanneer er niemand met je mee kijkt. 
We hebben toen besloten om zijn kennis en know-how te gebruiken om er voor te zorgen dat jij wel snel stappen zet! 

De afgelopen jaren hebben we tal van trick clinics en progression camps georganiseerd, en merken keer op keer dat je tijdens de gevorderde kitesurfles heel snel nieuwe dingen kunt aanleren. 

"Een trick clinic staat gelijk aan weken lang zelf aanmodderen"

Natuurlijk kun je youtube filmpjes bekijken en zelf oefenen op die nieuwe trick. 
Maar wanneer er een professional achter je staat die diezelfde stappen heeft moeten maken om nieuwe tricks te leren krijg je precies de juiste tips om door te kunnen. 

Hoe gaan we te werk tijdens de trick clinic?
Wanneer je een bepaald niveau hebt (upwind varen en jezelf redden op het water), kunnen we starten met de volgende stappen tijdens een gevorderde les kitesurfen.
Natuurlijk bespreken we eerst wat je doel is en of dit reëel is. We bekijken wat de mogelijkheden zijn en maken een plan van aanpak. 

Waar je aan moet denken is bijvoorbeeld:

  • Je wilt leren hoe je een eerste sprong juist kunt maken
  • Je eerste boardgrab maken
  • Een backroll leren
  • Starten met One-footers 
  • Of verder komen met Handle passes!

Maar ook wanneer je meer controle wilt in je algemene kiten of wilt starten met een waveboard ben je natuurlijk welkom en helpen we je graag verder. 

Wat zijn de lestijden voor een gevorderde kitesurfles?

Bij een gevorderde kitesurfles gaan we meestal uit van 2 uur per les. In die les kunnen we kijken hoe snel je progressie maakt, maar vaak kun je na een trick clinic kitesurfen van 2 uur weer zelfstandig door oefenen met de tips de je hebt gekregen! Het verschilt per persoon wat we per les kunnen doen, de een leert nu eenmaal sneller als de ander.

DE PLANNING

Wij zijn 7 dagen per week geopend, van 1 maart tot ongeveer 30 november.

Je hoort 1 dag van tevoren per email en SMS of je kitesurfles door gaat en alle informatie die je nodig hebt voor je kitesurfles!

Dus geen vaste data en dagen vrij nemen, jij beslist wanneer je kitesurfles kunt en wilt volgen.

RESERVEREN

Interesse in een gave trick clinic? Reserveer direct of neem contact op voor meer informatie! Zowel voor beginners als gevorderden. Al onze prijzen zijn zonder bijkomende kosten!

PRIJS

€145,- per clinic van 2 uur (bij gebruik eigen materiaal). €195,- incl. materiaal.

Heb je vragen? Neem contact met ons op.

Duidelijke uitleg 

Door de ervaring in het organiseren van Progression camps in het buitenland, en het geven van vele trick clinics, weet Sander precies wat er nodig is om de juiste stappen te maken. 

Nederlands Kampioen

Sander traint al jaren voor het freestyle kitesurfen om mee te kunnen met het niveau in de competities. Zo werd hij 3e van Europa en Nederlands Kampioen. Daarnaast deed hij mee met de Wereld Kampioenschappen. 

Eerlijk kitesurf advies

Onze instructeurs geven eerlijk antwoord op al je vragen. Van het niveau dat je hebt, tot het bepalen van de juiste windrichting of materiaal. Na de les nog vragen? We nemen ze samen door!

Klaar om echt stappen te zetten?