VOLLEYBAL

Volleybal toernooi - Groepsevenement

Bij deze activiteit komt het fanatisme bij iedereen naar boven. Een leuke activiteit voor een groep, lekker met je voeten in het zand en snoekduiken maken om alsnog die bal over het net te krijgen en de winst te pakken!

Een veld afhuren, een begeleider bij boeken of een toernooi op laten zetten inclusief scheidsrechters. Alles kan bij 4Wind Watersports!

Vaak ben je voor een bedrijf op zoek naar een evenement waar iedere collega van geniet, dit is bij volleybal gegarandeerd. Sommige collega's nog sceptisch bij de start? Halverwege het toernooi zijn zij het fanatiekst! 

Wij organiseren geheel op maat gemaakte volleybal toernooien voor groepen vanaf 8 personen. Daarnaast regelen wij dat de dag goed verloopt en kan iedereen volledig focussen op het spel.
Speciale wensen voor jullie volleybal toernooi? Laat het ons weten en samen zorgen we voor een onvergetelijke dag op het strand.

Groep:8 tot 150 personen
Duur:1,5 tot 2 uur
Inbegrepen:Al het materiaal, draaischema, teamindeling en instructeur         
Kosten:Vanaf €12,95 per persoon


Een volleybaltoernooi organiseren?

De beste instructeurs

Ronald en Sander zijn beide net als al onze surf instructeurs gecertificeerd en hebben stuk voor stuk jarenlange ervaring in het geven van surfles.

Veilige lessen

Wij maken gebruik van het beste materiaal wat er momenteel op de markt is. Dit in combinatie met onze goed opgeleide instructeurs zorgt voor de veiligste lessen

Eerlijk advies

Onze instructeurs geven eerlijk antwoord op al je vragen. Van het niveau dat je hebt, tot het bepalen van de juiste condities of materiaal. Na de les nog vragen? We nemen ze samen door!
arrow_drop_up arrow_drop_down