Zeskamp op het strand

Een onvergetelijke dag op het strand met verschillende leuke spellen! Voor iedereen leuk en de hele groep super fanatiek. 

We verdelen de groep in teams en per team ga je gave spellen uitvoeren, in de hoop dat jouw team de winnaar van de dag wordt. 
En dit allemaal met de voeten in het zand aan de mooie Noordzee, van lopen met mega ski's tot boogschieten en van een vliegend tapijt tot voetsjoelen stuk voor stuk te gekke spellen om een mooie dag op het strand te garanderen. 

Wanneer je op zoek bent naar een evenement waar iedere collega van geniet, maak je met zeskamp op het strand nooit een verkeerde keuze. Sommige collega's nog sceptisch bij de start? Halverwege de spellen zijn zij het fanatiekst! 

Wij organiseren zeskamp voor groepen vanaf 10 personen. Daarnaast regelen wij dat de dag goed verloopt en kan iedereen volledig focussen op de spellen.
Speciale wensen voor jullie dag uit? Laat het ons weten en samen zorgen we voor een onvergetelijke dag op het strand.

Groep:10 tot 80 personen
Duur:1,5 tot 2 uur
Inbegrepen:Al het materiaal, speelschema en begeleiding        
Kosten:Vanaf €25,- per persoon


Een zeskamp organiseren?

De beste instructeurs

Ronald en Sander zijn beide net als al onze surf instructeurs gecertificeerd en hebben stuk voor stuk jarenlange ervaring in het geven van surfles.

Veilige lessen

Wij maken gebruik van het beste materiaal wat er momenteel op de markt is. Dit in combinatie met onze goed opgeleide instructeurs zorgt voor de veiligste lessen

Eerlijk advies

Onze instructeurs geven eerlijk antwoord op al je vragen. Van het niveau dat je hebt, tot het bepalen van de juiste condities of materiaal. Na de les nog vragen? We nemen ze samen door!