Het kitesurfleven; is kitesurfen iets voor mij?
20 september 2019 

Het kitesurfleven; is kitesurfen iets voor mij?

Even iets heel anders. Als je nog niet zeker weet of je wel aan kitesurfen moet beginnen, zullen wij eens even een opsomming maken van hoe je ‘leven’ kan veranderen wanneer je start met kitesurfen!

Kitesurfen is goed voor je lichaam

Wist je dat je met kitesurfen elke spier in je lichaam gebruikt? Dat je tijdens het kitesurfen de spieren in je ‘core’ het meeste gebruikt en dat je na het kitesurfseizoen merkt dat je krachtiger en meer in shape bent?

Vrijheid bij het kitesurfen

Er bestaat niets mooiers als met je vlieger en je kiteboard onder je voeten over de zee heen te varen en te vliegen, de zee lijkt helemaal van jou en je hebt geen tijd om over andere dingen na te denken!

Na een kitesessie ben je herboren en kun je de hele wereld aan!

Wij spreken uit ervaring, na 12 jaar nog steeds hetzelfde gevoel en na het kitesurfen ben je weer helemaal terug op aarde!

Veel kitesurfers zijn vrijbuiters

Wist je dat de gemiddelde kiters allemaal vrijbuiters zijn, werk zo aangepast hebben dat er tijd over blijft om hun hobby uit te voeren?

Ze hebben hun werk en privé zo aan kunnen passen dat ze ook tijd hebben om te kitesurfen!

Ze zijn compleet in balans en door hun hobby kunnen ze perfect hun ei kwijt waardoor werk ook veel aangenamer word!

Kitesurfen is verslavend

Kitesurfen kan heel verslavend zijn!

Na jaren kitesurfen kun je Piet Paulusma bijna vervangen. Je kent alle kitesurf merken en hun eigenschappen uit je hoofd.

En niet onbelangrijk, mensen vragen het hele jaar aan je of je weer op vakantie bent  geweest, want zelfs in de winter loop je met een bruin gezicht rond! Dus altijd het gezonde kleurtje 😉

Samen kitesurfen

Samen met je zoon of dochter gaan kitesurfen, bestaat er iets mooiers wat je samen kunt delen?

Vakanties

Je komt op de meest bijzondere plekken van de wereld en sommige zijn al vlakbij, waar de zon altijd schijnt en de wind elke dag aangaat, zo heeft iedereen plezier?

Hopelijk kunnen wij jou komend seizoen laten zien hoe het is & voelt om kitesurfer te zijn!