Instructeurs van elke leeftijd

Leeftijd van onze instructeurs

Dat kitesurfen niet alleen voor jongeren weggelegd is, bewijst onze instructeur Aad!
Op zijn 48ste wilde hij leren kitesurfen en dit hebben wij hem met veel enthousiasme geleerd!
Op zijn 51ste wilde hij graag instructeur worden en heeft zijn IKO behaald (diploma om les te mogen/kunnen geven in het kitesurfen).
Hij is nu over de 55 en heeft inmiddels zijn level 2 IKO behaald, deze kun je behalen als je meer dan 250 lesuren gedraaid hebt.

Je kunt hem niet missen op onze locatie, wil iedereen (ook van zijn leeftijd!) graag het kitesurfen leren, misschien wel de meest enthousiaste van het stel, je hoort hem over het hele strand en staat even hard mee te juichen als een cursist zijn eerste meters gevaren heeft!

Het levende bewijs dat kitesurfen niet weggelegd is voor een bepaalde doelgroep, maar net als bij het spel mens erger je niet, van 8 tot 80 jaar!

Wij hebben bij 4Wind kitesurfinstructeurs van 18 jaar, 27 jaar, 48 jaar en over de 50 jaar oud rondlopen. De een nog enthousiaster als de ander!
Van wie zou jij graag kitesurfles willen volgen?
Alle instructeurs zijn IKO Opgeleid en hebben ons eigen trainingsprogramma doorlopen, helemaal klaar om ook jou op een veilige verantwoorde en vooral leuke manier te leren kitesurfen.